Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

Polly Pocket Corgi koffer – Speelfigurenset

- 15%

13.85

Materiaal

Kunststof

Maakt geluid

Nee

Taal handleiding

Universeel

Merk

Polly Pocket

Personage

Polly Pocket

EAN

0887961918519

Verpakkingsinhoud

4

Aanbevolen maximum leeftijd

99 jaar

Aanbevolen minimum leeftijd

4 jaar

CE markering

Zichtbaar

Geslacht

Meisjes

Gewicht

0.28 kg

Kleur

Meerkleurig

Personage van toepassing

Nee

Product breedte

4.5 cm

Product hoogte

11.3 cm

Product lengte

9 cm

Verpakking breedte

190 mm

Verpakking hoogte

65 mm

Verpakking lengte

290 mm

Categorieën

Speelfiguren & Sets Speelsets Speelgoed

Serie

Polly Pocket

Leeftijd

5-6 jaar, 7-8 jaar, 9-12 jaar, 4 jaar, 13 jaar en ouder

Korting

Vanaf 10%

Laatste prijs update: december 2, 2023 8:31 am Meer informatie
SKU: 9300000021713295 Categorie:
Uw recensie toevoegen
  • De snoezige compacte speelkoffer Corgi Knuffels van Polly Pocket heeft een superleuke corgi-vorm en bevat een dierenhotel met de poppen Polly en Shani en hun 2 dierenvriendjes (een poedel en een husky).
  • Ontdek de leuke verrassingen en activiteiten: speel op de hindernisbaan in de tuin, draai rond en laat de honden een plasje doen tegen de brandkraan, ga op zoek naar de verborgen kam, ren op de loopband, spring in het zwembad, neem de lift naar de badkamer en daarna naar beneden om in bed te duiken!
  • De compacte speelkoffer heeft een handvat dat je om je pols kunt doen, zodat je het dierenhotel overal mee naartoe kunt nemen!
  • Met al deze leuke activiteiten en accessoires zijn Polly en Shani helemaal klaar voor spannende avonturen in het dierenhotel!
  • Een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 4 jaar, vooral als ze het leuk vinden om huisdieren en allerlei soorten honden te verzorgen!

Tijd voor nieuwe avonturen met Polly Pocket! De grotere compacte speelkoffer Corgi Knuffels heeft de vorm van een snoezige corgi-hond en bevat een piepklein dierenhotel. Een leuke speelkoffer om thuis of onderweg mee te spelen. Ontdek samen met Polly en Shani (poppen met 5 beweegbare ‘gewrichten’) alle verrassingen in de speelkoffer. Natuurlijk hebben Polly en Shani ook 2 dierenvriendjes, een poedel en een husky, en zijn er geheimzinnige accessoires zoals een rok en een verborgen kam! Laat de honden dollen op de hindernisbaan in de tuin, draai rond zodat ze een plasje kunnen doen tegen de brandkraan en ga dan op zoek naar de verborgen kam. Laat ze rennen op de loopband, een duik nemen in het zwembad en zet ze dan in de lift naar boven om te badderen. Hoog tijd voor een heerlijk hondenbad en uitgebreide verzorging voordat ze in hun hotelkamer in hun bedje duiken! Wat een dag vol plezier! De compacte speelkoffer heeft ook een handvat dat je om je pols kunt doen, zodat je overal en altijd op avontuur kunt gaan met Polly Pocket! Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk. Een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 4 jaar, vooral als ze van dieren houden en ze graag verzorgen!

Polly Pocket Corgi koffer – Speelfigurenset
Polly Pocket Corgi koffer – Speelfigurenset

13.85

Mangroove.nl
Logo