Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

PolarPro DJI Zenmuse X4S Cinema Series Shutter ND Filters

44.25

Type filter

Filter Kit

Filterdiameter

32 mm

Type coating

Meerlaagse, Duurzaam

Verpakkingsinhoud

ND8 filter, ND16 filter, ND32 filter, filter case.

MPN Manufacturer Part Number

PP-X4S-SHUTTER

Gewicht

107 g

Diameter

3.25 cm

Geschikt voor type apparaat

Drone

Product breedte

3.25 cm

Product gewicht

4.24 g

Product lengte

3.25 cm

Verpakking breedte

110 mm

Verpakking hoogte

20 mm

Verpakking lengte

174 mm

EAN

0817465020418

Categorieën

Drones & Accessoires Onderdelen & Accessoires Videocamera's Elektronica Camera's & Accessoires Lenzen & Accessoires Camera-accessoires Lensaccessoires Filters

Filter diameter

32 mm

Type camera filter

Filter Kit

Geschikt voor camera

Drone

Laatste prijs update: november 28, 2023 10:55 pm Meer informatie
SKU: 9200000081590412 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Polar Pro DJI Zenmuse X4S Cinema Series Shutter ND Filters

De kwalitatief hoogwaardige PolarPro DJI Zenmuse X4S Shutter filterset maakt onderdeel uit van de PolarPro Cinema filterserie. Deze correctiefilters zijn heel secuur ontworpen voor de DJI Zenmuse X4S camera die hoort bij de DJI Inspire 2 drone. De filterkit bestaat uit drie gecombineerde zware ND filters die speciaal zijn bedoeld voor gebruik op de lens van de Zenmuse X4S. Deze drie Shutter grijsfilters worden gebruikt om de sluitertijd van je dronecamera correct in te stellen bij zonnig weer, waardoor je een mooi cinematografisch beeld krijgt.

ND filters tegen fel licht

De drie Polar Pro Shutter filters zijn grijsfilters met een hoge correctiefactor. De set bestaat uit een ND8 filter dat 3 stops licht corrigeert, een ND16 filter dat 4 f/stops licht vermindert en een ND32 filter dat maar liefst 5 stops corrigeert. Je gebruikt deze lichtstoppers bijvoorbeeld op een zonnige dag tijdens de wintersport, aan zee of in een woestijn, als er teveel licht is en je het risico loopt van overbelichting of de sluitertijd te hoog dreigt te worden. Door de verschillende filters in te zetten corrigeer je de sluitertijd naar 1/120 sec. bij HD-filmen (1080/60) of naar 1/60 sec. voor 4K/30. De Polar Pro Shutter filters zijn gemaakt van optisch glas met multicoating en wegen slechts 4,24 gram per stuk door de toepassing van luchtvaartaluminium in het frame.

Filters zijn ideale accessoires

Grijsfilters zijn perfecte accessoires voor de DJI Zenmuse X4S omdat ze net als bij andere foto- en videocamera’s noodzakelijk zijn om sommige lichtproblemen op te lossen. Grijsfilters reduceren de hoeveelheid binnenkomend licht op de sensor en voorkomen daardoor overbelichte delen in je opnamen. Ideaal in de sneeuw of aan zee. Bovendien maakt een ND-filter ook langere sluitertijden mogelijk, en dat is van belang bij het instellen van de juiste framerate van je camera. De sluitertijden bij video zijn nu eenmaal anders dan bij een fotocamera. De filters zijn uitgevoerd in bronskleurig aluminium en worden als set geleverd in een hard case.

PolarPro DJI Zenmuse X4S Cinema Series Shutter ND Filters
PolarPro DJI Zenmuse X4S Cinema Series Shutter ND Filters
Mangroove.nl
Logo