Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

Polar Pro Iris ND Filter Uitbreiding Set voor iPhone

76.49

Type filter

ND Filter

Filterdiameter

15 mm

Type coating

Geen coating

Verpakkingsinhoud

grijsfilters en smartphone houder

MPN Manufacturer Part Number

PP-IRIS-MFS

Gewicht

91 g

Diameter

1.5 cm

Geschikt voor type apparaat

Actioncam

Model

IRIS – Mobile Filter System

Product breedte

15 mm

Product gewicht

10 g

Product hoogte

15 mm

Product lengte

15 mm

Verpakking breedte

117 mm

Verpakking hoogte

23 mm

Verpakking lengte

181 mm

EAN

0817465020852

Categorieën

Actionfilters Elektronica Actioncamaccessoires Actioncamfilters Camera's & Accessoires Lenzen & Accessoires Camera-accessoires Lensaccessoires Filters

Filter diameter

15 mm

Type camera filter

ND Filter

Geschikt voor camera

Actioncam

Laatste prijs update: december 4, 2023 9:43 pm Meer informatie
SKU: 9200000094366591 Categorie:
Uw recensie toevoegen

PolarPro Iris Filter Uitbreiding Set voor iPhone

Deze Iris uitbreidingsset bestaat uit 3 filters die speciaal geschikt zijn voor iPhone 6 en hoger. Een mooie toevoeging voor wie filmt in uiterst felle belichtingsomstandigheden. De set bestaat uit een ND64 (6-stops), een ND128 (7 stops) en een ND256 (8 stops), die ervoor zorgen dat je ook in heldere lichtsituaties met lange sluitertijden kunt werken. Het is dus mogelijk om het bekende ‘cinematic effect’ te bereiken met de camera van je iPhone! Let op: het gaat hier om een uitbreidingsset die uitsluitend uit extra filters bestaat. Om deze filters te kunnen gebruiken heb je de speciale houder nodig. Deze vind je in de standaard Iris filter set.

PolarPro Iris Filter Systeem

Het Iris Filter Systeem is door PolarPro ontwikkeld om iPhone video’s naar een hoger niveau te tillen, zodat je deze kunt mixen met de video content van andere camera’s. Een nadeel van de iPhone camera is dat de sluitertijd van zichzelf al veel sneller is dan die van andere camera’s en dat je daar eigenlijk vrij weinig invloed op hebt. Dankzij de Iris filters komt daar verandering in! Vanaf nu heb je ook controle over de iPhone sluitertijd, zodat je met langere sluitertijden kunt werken. Het systeem is compatible met iPhone X, iPhone 7/8 Plus en iPhone 6/7/8.

Lange sluitertijden met je iPhone

Ook met je telefoon kun je nu het bekende ‘cinematic effect’ creëren, wat voor meer actie en beleving in je beelden zorgt. Dit effect bereik je door lange sluitertijden te gebruiken tijdens het filmen. Je schiet in 24fps en zet de sluitertijd vast op 1/50e seconde. De PolarPro Iris filters zorgen ervoor dat je beelden niet overbelicht raken.

De juiste belichting onder de meest felle omstandigheden

Deze uitbreidingsset biedt alles wat je nodig hebt om te filmen in de felste lichtsituaties. De ND64 corrigeert 6 stops en maakt het mogelijk om te schieten in een super heldere scene met hard licht. Voor extra lange sluitertijden en een ‘blur motion’ gebruik je de ND128, die 7 stops corrigeert. Heb je dan nog te veel licht? Dan is er de ND256. Met een correctie van 8 stops creëer je het blur motion effect ook in de meest felle situaties.

Hoogwaardige kwaliteit

Net als de hoogwaardige filters uit PolarPro’s Cinema Series zijn de Iris filters voorzien van hoge kwaliteit glas, dat garant staat voor optimale scherpte, kleurneutraliteit en consistentie. Je klikt de filters vast in de meegeleverde houder, waar ze stevig en veilig blijven zitten tijdens het gebruik. Deze houder is zowel met, als zonder het gebruik van een phone case te bevestigen.

PolarPro is gespecialiseerd in filters

PolarPro Filters is een jonge onderneming die gespecialiseerd is in de productie van accessoires voor action camera’s, en dan met name filters. Het bedrijf is in 2011 gestart aan de Universiteit van Californië in Santa Barbara met de productie een klein polarisatiefilter. Met de invoering van de snap-on filterserie in 2012 werd het voor het eerst mogelijk om snel verwisselbare filters voor GoPro action cams te gebruiken. Sinds dat moment is PolarPro uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van innovatieve en geraffineerde accessoires voor GoPro. Bovendien levert PolarPro een ruim assortiment filters en accessoires voor drones.

De bedrijfscultuur van Polar Pro is gebaseerd op jonge en innovatief denkende medewerkers, variërend van professionele snowboarders en surfers tot duikers en skydivers. Hierdoor wordt de praktijk direct omgezet in handige producten voor GoPro action cams. Tegenwoordig is Polar Pro gevestigd in Newport Beach, Californië.

Polar Pro Iris ND Filter Uitbreiding Set voor iPhone
Polar Pro Iris ND Filter Uitbreiding Set voor iPhone
Mangroove.nl
Logo