Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

PN Selfcare – Zwarte Gellak Little Black Dress – Cruelty Free – Semi Permanent – Gel Nagellak – PN Selfgel

14.65

Aantal artikelen in verpakking

1 stuk(s)

Effect

Glanzend

Gewicht

43 g

Halal

Nee

Ingrediënten

Bis-HEA Poly(1,4-Butanediol)-9/IPDI Copolymer, Hydroxypropyl Methacrylate, Ethyl Trimethylbenzoyl PhenylPhosphinate, Silica, CI 77891, BHT, CI 15880, CI 16035, CI 19140.

Inhoud

6 ml

Kleur

Zwart

Kleurcode

Zwart

Signaalwoord

Niet van toepassing

Starterkit

Nee

Type nagellak

Gel nagellak

Veganistisch

Ja

Verpakking breedte

15 cm

Verpakking hoogte

15 cm

Verpakking lengte

15 cm

Voorzorgsmaatregelen

1. Dit product is niet bedoeld voor gebruik bij kinderen. 2. Het product is niet bedoeld voor gebruik door personen met een handicap zonder toezicht. 3. Het product is niet bedoeld >1x week aan te brengen. Vermijd contact met de huid. Zorg ervoor dat u het alleen op het oppervlak van de nagel aanbrengt, Was de huid met water en zeep om verontreiniging te verwijderen. Als huidirritatie of uitslag optreedt: een arts raadplegen.4. Vermijd contact met de ogen. Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende enkele minuten. Contactlenzen verwijderen. Ga door met spoelen. Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen.5. Allergie-informatie: Gebruik dit product niet als u ooit een reactie heeft gehad na het gebruik van UV/LED-uitgeharde nagellakken. Bevat ingrediënten die bij gevoelige personen een allergische reactie kunnen veroorzaken. 6. Professionele gebruikers: Draag handschoenen/oogbescherming/gelaatsbescherming.

Waarschuwingen

Avoid skin contact. Read directions for use carefully. Keep away from children. May cause allergic reactions. If any adverse reaction occurs, stop using the product. In case of contact with eyes, rinse immediately with plenty of water and seek medical advice. Keep locked up, at room temperature, out of direct sunlight.

EAN

5413499500282

Categorieën

Make-up Nagels Gellak Beauty

Merk

PN SelfCare

Type gel nagellak

Gel nagellak

Laatste prijs update: december 7, 2023 11:00 am Meer informatie
SKU: 9300000106485991 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Kwaliteitsvolle gellak om eenvoudig zelf aan te brengen! De gellak van PN Selfcare is een exclusieve semi-permanente gel-nagellak met een breed gamma aan trendkleuren! Deze semi-permanente kleur gebruik je in combinatie met het ‘PN Selfcare Gellak Set Starterspakket’ en hard je uit onder een LED-lamp. Zo geniet je 21 dagen lang van een mooie manicure.

100% Duurzaam product

Onze gellak-producten zijn 100% cruelty free en volledig vegan. Qua duurzaamheid kan dit dus zeker wel tellen.

Meer dan 40 kleuren gellak

In totaal biedt PN Selfcare meer dan 40 verschillende gellakkleuren aan. Deze kunt u terugvinden bij de varianten naast de productafbeelding. Zo kunt u regelmatig afwisselen van kleur.

Gellak Starterspakket

Om de PN Selfcare Gellak aan te brengen, heb je de volgende producten nodig: LED lamp, Prepper, Peelable Base, een kleur en Gloss. Om je op weg te helpen hebben we alles wat je nodig hebt gebundeld in een alles-in-één kit: de ‘PN Selfcare – Gellak Set – Starterspakket’.

Hoe breng je PN Selfcare Gellak aan?

Onze gel-nagellak breng je eenvoudig hand per hand aan. Elke laag moet kort uitgehard worden in de PN Selfcare LED Lamp.

1. Wipe to start: gebruik een PN Cleanser Wipe om de 5 nagels grondig te reinigen. Je bent nu klaar om je gel-nagellak stap voor stap aan te brengen.

2. Breng een kleine dosis PN Selfcare Prepper aan op alle nagels. Duw het product in de nagelplaat met behulp van het borsteltje. Beweeg van de vrije rand van de nagel naar de nagelriem toe. Laat dit enkele seconden drogen.

3. Breng een laag PN Selfcare Peelable Base aan op de 5 nagels. Laat dit ongeveer 30 seconden drogen. Ook voor deze stap heb je de lamp nog niet nodig.

4. Breng een eerste laag PN Selfcare Colour aan op de duim en hard 30 seconden uit in de PN Selfcare LED lamp. Breng vervolgens een kleurlaag aan op de overige 4 nagels en hard 30 seconden uit onder de lamp. Breng vervolgens een tweede laag PN Selfcare Colour aan en hard opnieuw uit onder de lamp.

5. Breng een laag PN Selfcare Gloss op de duim aan en hard 30 seconden uit onder de PN Selfcare LED lamp. Breng vervolgens een laag PN Selfcare Gloss aan op de overige 4 nagels en hard ook deze 30 seconden uit in de PN Selfcare LED lamp.

6. Wipe to finish: Verwijder de kleeflaag op alle nagels met gebruik van één PN Cleanser Wipe, zodat de schitterende glans tevoorschijn komt.

PN Selfcare – Zwarte Gellak Little Black Dress – Cruelty Free – Semi Permanent – Gel Nagellak – PN Selfgel
PN Selfcare – Zwarte Gellak Little Black Dress – Cruelty Free – Semi Permanent – Gel Nagellak – PN Selfgel
Mangroove.nl
Logo