Philips scheerapparaat Wet & Dry S3333/54

Met de Philips Shaver Series 3000 kun je zich gemakkelijk scheren. De 5D Pivot & Flex-scheerhoofden, het PowerCut-messysteem en de natte en droge functie zorgen voor een glad, prettig aanvoelend resultaat. Bewaar jouw scheerapparaat in de meegeleverde oplader. Hier wordt jouw apparaat opgeladen en staat het klaar voor gebruik. Bewaar het scheerapparaat thuis of onderweg in het handige opbergetui.
5D Pivot & Flex-scheerhoofden
Geniet van een gladde scheerbeurt waarbij de contouren van jouw gezicht worden gevolgd met draaiende, meebuigende en zwevende bewegingen in 5 richtingen. Het scheerhoofd glijdt onder de juiste hoek over jouw gezicht en past zich aan de contouren van jouw gezicht en hals aan, waarbij zacht contact met jouw huid wordt gemaakt. Ervaar consistente scheerresultaten met zelfslijpende mesjes die nauwkeurig zijn ontworpen voor een prettig, glad scheerresultaat.
Open met één druk op de knop
Het scheerapparaat kan gemakkelijk worden gereinigd. Met één druk op de knop open je het scheerhoofd en spoel je dit met water af. Gebruik de intuïtieve indicator om het resterende batterijvermogen in 3 fasen te zien. Ook kun je gemakkelijk zien of de batterij bijna leeg is, wordt opgeladen of snel wordt opgeladen.
27 zelfslijpende mesjes en ingebouwde trimmer
Altijd een glad scheerresultaat, elke keer opnieuw met de 27 zelfslijpende, nauwkeurig ontworpen mesjes. Maak jouw look compleet met de ingebouwde trimmer. Deze is ideaal voor het onderhouden van jouw snor en het trimmen van jouw bakkebaarden.
Rubberen greep voor comfortabel antislipgebruik
Jouw scheerapparaat ligt prettig in de hand en is uiterst precies dankzij ergonomisch antisliprubber, waardoor je het scheerapparaat gemakkelijk stevig vasthoudt, zelfs wanneer het nat is.

 

Prijs: 69.99  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!