Philips opzetborstels HX6072/07 (2 stuks)

Philips Sonicare DiamondClean
Wittere tanden in slechts 1 week t.o.v. een handtandenborstel
– Tot 7x meer plakverwijdering dan met een handtandenborstel- Geschikt voor alle Philips Sonicare modellen, m.u.v. PowerUp en Essence- Stijfheid borstelharen: medium
De DiamondClean-opzetborstel is ideaal als u voor een grondige reiniging gaat die vlekken en verkleuringen verwijdert voor een stralend witte glimlach. Deze opzetborstel helpt ook uw tanden wit te houden tussen professionele bleekbehandelingen in.
Wittere tanden in slechts 1 week
Deze Philips Sonicare-opzetborstel heeft dicht op elkaar geplaatste ruitvormige borstelharen om aanslag van eten en drinken op het tandoppervlak te verwijderen. Deze opzetborstel verwijdert tot 100% meer vlekken voor wittere tanden in slechts 7 dagen, en verwijdert bovendien tot 7x meer tandplak dan een handtandenborstel.
Sonische beweging
Philips Sonicare-opzetborstels zijn een belangrijk onderdeel van onze kerntechnologie met 31.000 poetsbewegingen met een hoge frequentie en amplitude per minuut. Onze ongeëvenaarde sonsische technologie zorgt voor optimale kracht van het handvat tot aan het uiteinde van de opzetborstel. Deze sonische beweging zorgt voor dynamische vloeistofkrachten die vloeistof diep tussen de tanden en langs de tandvleesrand stuwt voor superieure maar zachte reiniging, elke keer weer.
Kliksysteem past op verschillende Sonicare modellen
U klikt deze opzetborstel op het handvat, zodat hij stevig vastzit, maar hij is er ook eenvoudig weer af te halen voor onderhoud en schoonmaken. De opzetborstel is geschikt voor alle Philips Sonicare-handvatten behalve PowerUp Battery en Essence.
De borstelharen verkleuren indien ze toe zijn aan vervanging
De DiamondClean opzetborstels hebben een strookje blauwe borstelharen die van kleur vervagen indien ze aan vervanging toe zijn. Voor het behoud van optimale resultaten, wordt aangeraden de opzetborstel elke 3 maanden te vervangen.

 

Prijs: 17.95  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!