Philips neushaartrimmer NT5180/15

De Philips neustrimmer Series 5000 met manicureset verwijdert voorzichtig ongewenste neus-, oor- en wenkbrauwharen en knipt nagels. De ProtecTubetechnologie zorgt voor krachtig, eenvoudig en comfortabel trimmen zonder dat haar wordt uitgetrokken. De trimmer en de kammen zijn eenvoudig schoon te maken onder de kraan.
ProtecTube-technologie
Met de revolutionaire ProtecTube-technologie wordt het knipelement door een ultradun scheerbladkapje met afgeronde uiteinden beschermd om huidirritatie te voorkomen. Daarnaast is het knipelement zo ontworpen dat voorkomen wordt dat er haar vast komt te zitten tussen twee afzonderlijk bewegende mesjes. Er wordt gegarandeerd niet aan het haar getrokken.
Ideale hoek
De Philips-neustrimmer is zo ontworpen dat deze een ideale hoek heeft om haar in het oor, neus evenals wenkbrauwen te bereiken. Met de Philips-neustrimmer kan je er zeker van zijn dat ongewenste haren eciënt worden verwijderd.
Krachtig scheersysteem
Zowel het knipelement als het kapje hebben zeer precieze en scherpe scheersleuven om ervoor te zorgen dat alle haren snel en eectief geschoren worden.
Zachte rubberen greep
Het zachte rubber zorgt voor optimale grip, zelfs als de trimmer nat wordt, zodat je betere controle hebt bij het gebruik ervan. Gebruik de wenkbrauwkammen van 3 of 5 mm om het haar netjes op één lengte te brengen.

 

Prijs: 23.95  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!