Philips infraroodlamp InfraCare PR3140/00

Effectieve verlichting van pijn zonder medicijnen
Te intensief gesport of zware dagen achter de rug? De InfraCare PR3140 helpt bij een gelijkmatige verdeling van licht en warmte voor een effectieve en unieke behandeling van het halve lichaam. Het apparaat kan worden gebruikt op een manier om de behandeling zo effectief en aangenaam mogelijk voor je te laten verlopen en verschaft je de mobiliteit voor een actief leven. Een ontspanning en genezing in één en dat bij jouw thuis.
Helpt het lichaam op een natuurlijke manier genezen
InfraCare zorgt voor een natuurlijke reactie van het lichaam en daarmee een effectieve verlichting van pijn. Het is ontworpen om de krachtigste infraroodgolven de diepste lagen van de huid binnen te laten dringen voor de perfecte pijnbehandeling van het halve lichaam.
Geclassificeerd medisch apparaat
Jouw lichaamspijnen kun je met de InfraCare zelf op een veilige en effectieve manier behandelen. Zo voldoet deze infraroodlamp aan de standaard IEC 60601-1 13e editie voor medische hulpmiddelen.
Ontworpen voor thuisgebruik
De hoogte (max. 130 cm) en hoek (draaien tot 90 graden) kunnen worden ingesteld, zodat je de lamp altijd in een handige positie kunt gebruiken, of je nu in een bed ligt of op de bank zit. Zo kun je jouw halve lichaam eenvoudig behandelen. Heeft de lamp zo'n ontspannend effect op je en val je per ongeluk in slaap, geen paniek, de lamp zal zich na 30 minuten automatisch uitschakelen. Verwen jezelf op een unieke behandeling thuis voor het halve lichaam.

 

Prijs: 175.99  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!