Philips espresso apparaat SM5572/10

Philips volautomatische espressomachine SM5572/10
Maak jouw favoriete koffie: van sterke ristretto tot de perfecte cappuccino en geniet van 12 volledig aanpasbare drankjes. Je kunt in een handomdraai de sterkte en grootte van jouw koffie aanpassen, evenals de hoeveelheid melkschuim, de temperatuur en de pre-brewing.
12 verschillende koffiedranken binnen handbereik
Geniet van een onbeperkte veelzijdigheid, van espresso en cappuccino tot koffiespecialiteiten zoals Americano's. Zo kun je al jouw gasten de koffie serveren die hun voorkeur heeft.
20.000 koppen van de beste koffie met duurzame keramische molens
De molens van dit apparaat zijn gemaakt van high-tech keramiek: uitzonderlijk hard en precies. Verse bonen worden voorzichtig gemalen, zonder risico van oververhitting. Zo worden de beste smaken en aroma geëxtraheerd voor minstens 20.000 koppen koffie met een superieure smaak.
Met AquaClean voor tot wel 5000 koppen zonder ontkalken
AquaClean is Philips’ gepatenteerde waterfilter dat de kwaliteit van jouw koffie verbetert door het water te zuiveren. Ook wordt hierdoor kalkvorming in de waterleiding van jouw koffiezetapparaat voorkomen: zet tot 5000 koppen zonder te ontkalken door het filter regelmatig te vervangen.
4 gebruikersprofielen: de gemakkelijkste manier om jouw recepten te bewaren
De favorieten — en persoonlijke instellingen — van iedereen kunnen worden opgeslagen in tot wel 4 gebruikersprofielen, via het scherm.
Pas de hoeveelheid aan, kies uit 5 aromasterktes en maak gebruik van 12 maalstanden
Deze volautomatische machine biedt een overvloed aan heerlijke opties om jouw drankje aan jouw smaak aan te passen. Je kunt eenvoudig de hoeveelheid, sterkte en temperatuur voor elke drank personaliseren en opslaan. Voel je vrij om te experimenteren en bedenk heerlijke drankjes!
Cappuccino en latte macchiato met één druk op de knop, met melkbeker
Geniet van superromige cappuccino en latte macchiato op de perfecte temperatuur, op de meest eenvoudige manier. Giet gewoon melk in de beker, sluit deze aan op de machine en kies jouw gewenste drank. Of het nu een cappuccino of opgeschuimde melk is, jouw drank wordt binnen seconden geserveerd, met een melkstroom zonder spatten en op de perfecte temperatuur.
Hoogwaardige snel verwarmende waterkoker
Zuivere koffie vraagt om perfecte temperaturen. De hoogwaardige waterkoker is gemaakt van licht aluminium en een roestvrijstalen behuizing, die snel opwarmt tot de juiste hoge temperaturen.
Reinigings- en onderhoudssysteem in drie keer klikken
Met slechts drie klikken begint PicoBaristo Deluxe het reinigingsproces om uitstekende koffie en drankjes voor jou te kunnen blijven zetten.
Verwijder melkresten na elk gebruik met de schoonmaakfunctie voor het melksysteem
Dankzij de schoonmaakfunctie kun je het melksysteem na elk gebruik grondig spoelen met één druk op de knop.
Perfect melkschuim dankzij de Latte Perfetto-technologie
Elk kopje koffie dat je zet, wordt bedekt met een zijdezachte melklaag die de smaakpapillen streelt. De melkbeker zorgt ervoor dat de melk twee keer wordt opgeschuimd. Zonder te spetteren wordt er vervolgens een schuimlaag van precies de juiste temperatuur in jouw kop gegoten. De beker kan ook handig in de koelkast worden opgeborgen en is bijzonder hygiënisch.

 

Prijs: 689.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!