Philips Airfryer XXL HD9650/90

Voor de gezondere en snellere bereiding van frituur
Dit is de krachtigste Airfryer voor de snelste bereidingstijden, met directe opwarming zodat jij altijd klaar bent om aan de slag te gaan. De Airfryer gebruikt warme lucht om jouw favoriete gerechten te bakken, met weinig of geen toegevoegde olie, zodat je kunt bakken met tot 90% minder vet*. Geniet van de heerlijke, krokante resultaten van gefrituurde gerechten, maar dan met een minimale hoeveelheid vet!
Twin TurboStar-technologie
Doordat een krachtig (2225 W) verwarmingselement en een motor worden gecombineerd met de nieuwe Twin TurboStar-technologie, gaat de hete lucht in de Airfryer als een wervelwind door de hele mand. Ontworpen om meer vet uit jouw gerechten te halen en het in de vetverminderaar op te vangen zodat jij het eenvoudig kunt wegwerpen.
Krokante smaak
De prestaties van deze Philips airfryer zijn bewezen. Je maakt hiermee frites die even krokant zijn als die in een traditionele friteuse, dat soms wel tot 90% minder vet kan hebben! Een hele kip rooster je gemakkelijk met een knapperige korst en het vlees wordt mals met minder vet. Het beste van beide werelden zeggen ze, nietwaar?
Uw favoriete gerechten bij u thuis frituren, bakken, braden en grillen
De Airfryer XXL kan veel meer dan alleen frituren. Gril, bak en braad uw favoriete gerechten voor het hele gezin. Onze Philips Airfryer-app staat boordevol tips, tutorials en eenvoudig te volgen recepten.
XXL-gezinsformaat
De Airfryer is ontworpen met jouw gezin in gedachte. Met deze airfryer kun je ze bijvoorbeeld op een dolle zondag verrassen met de introductie van een friet-en-kipdag. Dankzij de extra grote capaciteit bereidt het apparaat moeiteloos een hele kip of tot 1,4 kg frites voor tal van mogelijkheden. Kortom, de XXL kan porties voor tot wel 6 personen in 1 keer verzorgen.
Warmhouden, snelkeuzeprogramma's, display en meer
Gemak dient de mens, dankzij de handige functies van deze airfryer. Zo beschikt de Philips HD9650/90 over een warmhoudfunctie, die je gerechten tot 30 minuten warm kan houden. Verder heb je erop een digitale interface, die eenvoudig te gebruiken is met snelkeuzeprogramma's voor het bereiden van diepvriesfrites, vlees, vis en kippenpoten met één druk op de knop. Met de QuickControl-knop stel je zowel de temperatuur als de bereidingstijd in. De warmhoudfunctie geeft je trouwens de flexibiliteit om op te dienen wanneer je er klaar voor bent. De mand en de verwijderbare lade met antiaanbaklaag zijn vaatwasmachinebestendig – en frituren door middel van lucht houdt jou en jouw huis vrij van de geur van traditioneel frituren.

 

Prijs: 199.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!