Philips 55 inch Ultra HD TV 55PUS6561

In stijl Ultra HD televisie kijken
De Philips 55PUS6561 is een prachtig vormgegeven Ultra HD televisie met een beeldschermdiagonaal van 55 inch (139 centimeter). Dit superslanke beeldscherm en de fraaie metalen rand zorgen er al voor dat je in stijl naar televisiebeelden van superieure kwaliteit kijkt. De meegeleverde boogstandaard is afgewerkt met gepolijst chroom en vult de elegante behuizing perfect aan.
Alles in betere beeldkwaliteit bekijken
Dankzij slimme functies en het unieke ambilight zorgt deze 4K televisie van Philips ervoor dat alles wat je ziet er veel beter uitziet:
Televisie kijken in superieure beeldkwaliteit: dankzij meer dan acht miljoen pixels geniet je met de Philips 55PUS6561 van beelden die vier keer scherper zijn dan die van Full HD televisies.
Altijd ongelofelijk contrastrijke beelden: de Micro Dimming Pro functie zorgt ervoor dat het contrast altijd optimaal is, ongeacht de lichtomstandigheden of het moment van de dag. Speciale software analyseert 6400 verschillende zones en past het contrast op ieder punt aan, zodat je ieder moment van de dag geniet van ongelooflijk contrast en levensechte beelden.
Automatische beeldverbetering: de speciale Ultra Resolution Upscaling-technologie op deze Ultra HD televisie van Philips zorgt ervoor dat de resolutie van alle beelden beter wordt. Ook je favoriete oudere films of series worden daardoor in een hogere kwaliteit weergegeven en zien er ongekend scherp, gedetailleerd en contrastrijk uit.
Ambilight verandert je manier van televisiekijken: deze 4K televisie is voorzien van Ambilight. Dit unieke systeem van Philips projecteert aan drie kanten een gloed op je muur die meekleurt met de beelden op het scherm. Deze speciale technologie vergroot je kijkveld en zorgt zo voor een nog intensere kijkervaring, die je manier van televisiekijken voorgoed verandert.
AndroidTV vergroot je kijkwereld: dankzij het ingebouwde AndroidTV kun je met de slimme Philips 55PUS6561 ook supersnel online video's bekijken, enorm veel apps gebruiken en de leukste games voor Android spelen.
Met de Philips 55PUS6561 geniet je van ongelofelijk scherpe Ultra HD beelden op een prachtig vormgegeven televisie.

 

Prijs: 899.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!