Philips 4K Ultra HD TV 49PUS6482/12

Optimaal kijkgenot met de Philips 49PUS6482/12 ultra HD led-televisie
Wil jij je favoriete series, films en games in de allerbeste kwaliteit zien? De Philips 49PUS6482/12 ultra HD led-televisie bezorgt jou de ultieme kijkervaring!
Philips staat al decennialang voor kwaliteitsproducten. De Philips 49PUS6482/12 ultra HD led-televisie mag je gerust het neusje van de zalm noemen van de nieuwste generatie televisies. Met functies zoals Ambilight, geïntegreerd Android en toegang tot de Google Play Store en de Philips App-Gallery haal je meer uit je tv. Dit in combinatie met een perfecte beeld- en geluidskwaliteit en een schitterend design maakt dit televisietoestel tot een van de populairste in het BCC-assortiment.
Ambilight, voor een ongekende kijkervaring
De Philips 49PUS6482/12 ultra HD led-televisie is uitgerust met Ambilight, dat je een geweldige kijkervaring bezorgt. Philips’ unieke Ambilight-technologie maakt je scherm breder doordat er aan drie kanten een extra brede gloed op je muur wordt uitgestraald. Dit zorgt niet alleen voor een meeslepende tv-kijkervaring, als je games speelt zit je echt middenin de actie. Wil je de nieuwste films en games meemaken? Deze televisie biedt je toegang tot deGoogle Play Store en tot de Philips App-Gallery, waar je behalve toegang tot een grote collectie films en games ook tal van andere apps downloaden en ook muziek kunt beluisteren. De televisie heeft een geheugen van 16 GB, maar als je meer apps wilt installeren, kun je het geheugen uitbreiden.
Optimaal beeld en geluid
Pixel Plus Ultra HD, HDR Premium en Premium Color, dat zijn de technologieën waarmee deze ultra HD led-televisie je een perfecte beeldkwaliteit bezorgt. Details, diepte, contrast en kleur, je vergeet bijna dat je naar een scherm kijkt. Dat geldt ook voor het geluid. De geïntegreerde soundbar met Surround Sound zorgt voor levensechte geluiden, waarbij de oorspronkelijke audiocontent bewaard blijft. En ten slotte wil het oog ook wat. Door de metallic zilveren open standaard met een futuristische uitstraling lijkt de tv haast te zweven. Wil je intenser genieten van films, series en games? De Philips 49PUS6482/12 ultra HD led-televisie bezorgt je zeker een ongeëvenaarde kijkervaring!

 

Prijs: 629.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!