Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

Zonnebrand

De meeste mensen kennen de gevaren van te lang onbeschermd in de zon zitten. Zonnebrand is een pijnlijke aandoening die wordt veroorzaakt door overmatige blootstelling aan ultraviolette (UV) stralen van de zon. UV-stralen kunnen uw huid ook op lange termijn beschadigen, wat leidt tot vroegtijdige veroudering en een verhoogd risico op huidkanker.
Zonnebrandcrèmes zijn producten die uw huid helpen beschermen tegen de UV-stralen van de zon. Ze reflecteren of verstrooien de UV-stralen weg van uw lichaam. Zonnefilters zijn verkrijgbaar in verschillende formules, waaronder lotions, crèmes, gels, sprays en zelfs poeders.
Bij het kiezen van een zonnebrandmiddel is het belangrijk dat u er een kiest met een SPF van minstens 30 en een breedspectrumdekking, wat betekent dat het beschermt tegen zowel UVA- als UVB-stralen. Als u gaat zweten of zwemmen, moet u ook een waterbestendige zonnebrandcrème kiezen.

Breng ten minste 20 minuten voordat u naar buiten gaat royaal zonnebrandcrème aan op alle blootgestelde huid. Breng de crème om de twee uur opnieuw aan, of vaker als u zweet of zwemt. Geen enkele zonnebrandcrème is volledig waterproof, dus u moet zich opnieuw insmeren nadat u uit het water bent gekomen.

Naast het dragen van zonnebrandcrème kunt u zich tegen de zon beschermen door beschermende kleding te dragen, zoals een hoed, een zonnebril en een shirt met lange mouwen en een broek. Zoek waar mogelijk de schaduw op, vooral tijdens de uren met het meeste zonlicht (tussen 10.00 en 16.00 uur). En vergeet niet dat UV-stralen zelfs op bewolkte dagen door de wolken heen kunnen dringen en uw huid kunnen beschadigen.

Mangroove.nl
Logo