Pencil case – pennenetui – pennenhouder – pennenzak – duurzaam – ruim

Doelgroep

Kinderen en volwassenen

EAN

8785279925385

Categorieën

Schoolspullen Etuis Knutselen voor kinderen Tekenen & Schrijven Etuis & Dozen Kantoor & School Speelgoed

Type product

Tekenetui

Select-bezorgopties

Gratis verzending

Type potlood

80008316

Laatste prijs update: juni 6, 2023 7:13 am Meer informatie
SKU: 9300000100753830 Categorie:
Uw recensie toevoegen
  • 【Grote Pennenetui van hoge kwaliteit】: Ant-fleece gemaakt door meerdere processen is sterk, krasvast en vuilafstotend, duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. Veel getest. De rits is zeer sterk en de levensduur is erg lang.
  • 【Grote opbergzak penhouder】: Vnieetsr etui heeft een grote opbergruimte. En er zijn twee extra ruimtes voor kleine voorwerpen. In de mesh zak kun je rubber, stickers en plakbriefjes opbergen. De grootte is: 22,5 x 8 x 10 cm (8,85 x 3,15 x 3,9 inch). Het kan tot 50 pennen opslaan.
  • 【Multifunctionele opberg organizer】: Er zijn twee extra ruimtes voor het opbergen van kantoorbenodigdheden die meestal worden gebruikt. Meerdere kleine insteekvakken voor visitekaartjes, kleine kaartjes en plakbriefjes. Het is meer dan alleen een etui voor kantoor, scholen en opleidingen. Het kan ook worden gebruikt als reistas of make-up tasje.
  • 【Uniek ontwerp】: Er zijn meerdere vakken en meerdere opbergmogelijkheden. Maakt alles eenvoudig. De drie ritsen openen verschillende ruimtes. Ik hoop dat je dit product leuk vindt.
Pencil case – pennenetui – pennenhouder – pennenzak – duurzaam – ruim
Pencil case – pennenetui – pennenhouder – pennenzak – duurzaam – ruim
Mangroove.nl
Logo