Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

Orthica Orthiflor Start (Voor Moeder en Kind Probiotica) – 42 gr

- 25%

17.96

Ingrediënten

Visuals: 2x 1 voor moeder (glas) en 1 voor kind (fles) 1,5 maatschepje (3 gram) bevat: bacteriepreparaat 3 x 109 kve* in ongeveer gelijke verhoudingen: – Bifidobacterium bifidum – Bifidobacterium infantis – Lactococcus lactis *kve = kolonievormende eenheden, Rijstzetmeel, maltodextrine, bacteriecultuur.

Allergeneninformatie

Bevat geen: synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Geschikt voor vegetariërs.

Aantal artikelen in verpakking

1 stuk(s)

Gebruiksaanwijzing

de aanbevolen dosering voor zwangeren vanaf de laatste 6 weken van de zwangerschap is 3 gram per dag (1,5 maatschepje). Het poeder toevoegen aan een half glas lauw water, minimaal 15 minuten laten staan, doorroeren en opdrinken. Op een lege maag innemen, bij voorkeur voor het slapen gaan. De aanbevolen dosering voor kinderen vanaf de geboorte tot 1 jaar is 3 gram per dag (1,5 maatschepje). Toevoegen aan opgewarmde flesvoeding, afgekolfde borstvoeding of een kleine hoeveelheid gekookt en afgekoeld water (temperatuur maximaal 37 °C), niet langer dan 5 minuten laten staan. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Bij gebruik door zuigelingen jonger dan zes weken of bij zuigelingen (bijv. met koemelkallergie) die onder artsenbehandeling staan, is deskundige begeleiding aanbevolen. Buiten bereik van kinderen bewaren. De verpakking na gebruik zorgvuldig sluiten, droog en bij kamertemperatuur bewaren en geopende verpakking binnen 3 maanden opgebruiken. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen. Natuurlijke ingrediënten kunnen zorgen voor variatie in kleur.

Bewaarvoorschrift

Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen.

Naam fabrikantimporteur

Orthica

Contactgegevens fabrikantimporteur

Wormerweg 1, 1311 XA Almere

Voedingswaarde

Rijstzetmeel, maltodextrine, bacteriecultuur

EAN

8714439572541

NUT-nummer

8714439572541

Bewaartemperatuur

20 °C

Gebruiksinstructies

De aanbevolen dosering voor zwangeren vanaf de laatste 6 weken van de zwangerschap is 3 gram per dag (2 maatschepjes). Het poeder toevoegen aan een half glas lauw water, minimaal 15 minuten later staan, doorroeren en opdrinken. Op een lege maag innemen, bij voorkeur voor het slapen gaan. De aanbevolen dosering voor kinderen vanaf de geboorte tot 1 jaar is 3 gram per dag (2 maatschepjes). Toevoegen aan een opgewarmde flesvoeding, afgekolfde borstvoeding of een kleine hoeveelheid gekookt afgekoeld water (temperatuur maximaal 37 graden), niet langer dan 5 minuten laten staan. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.

Geslacht

Unisex

Gewicht

70 g

Inhoud

42 g

Lichaamseigen stof

Nee

Substantie

Poeder

Taal handleiding

Geen taal

Veganistisch

Nee

Verpakking breedte

50 mm

Verpakking hoogte

45 mm

Verpakking lengte

91 mm

Categorieën

Gezondheid Voedingssupplementen Probiotica

Serie

Orthica zwangerschap & baby

Merk

Orthica

Select-bezorgopties

Gratis verzending

Laatste prijs update: december 1, 2023 9:18 am Meer informatie
SKU: 9200000005143272 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Orthica Orthiflor Start is een probiotica speciaal ontwikkeld om tijdens de laatste 6 weken van de zwangerschap te gebruiken en bij zuigelingen vanaf de geboorte tot de leeftijd van 1 jaar. Wanneer je kind ongeveer een jaar is stop je met Orthiflor Start en kun je op een andere passende probiotica overstappen. Orthica Orthiflor Start bevat een probioticamix met 3 verschillende bacteriestammen.

De aanbevolen dosering voor zwangeren vanaf de laatste 6 weken van de zwangerschap is 3 gram per dag (twee maatschepjes). Voeg het poeder toe aan een half glas lauw water, laat het minimaal 15 minuten staan, roer door en drink het op. Neem Orthiflor Start in op een lege maag, bij voorkeur voor het slapen gaan. Voor kinderen vanaf de geboorte tot 1 jaar is de aanbevolen dosering 3 gram per dag (twee maatschepjes). Voeg het poeder toe aan opgewarmde flesvoeding, afgekolfde borstvoeding of een kleine hoeveelheid gekookt en afgekoeld water (temperatuur maximaal 37 graden). Zorg ervoor dat je het niet langer dan 5 minuten laat staan. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Bij gebruik door zuigelingen jonger dan zes weken of bij zuigelingen die onder artsenbehandeling staan is deskundige begeleiding aanbevolen. Orthica Orthiflor Start is een voedingssupplement en kan een gevarieerde voeding en gezonde levensstijl niet vervangen.

Orthica Orthiflor Start (Voor Moeder en Kind Probiotica) – 42 gr
Orthica Orthiflor Start (Voor Moeder en Kind Probiotica) – 42 gr

17.96

Mangroove.nl
Logo