Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

Orthica Orthiflor Original Probiotica (Voedingssupplement) 60 Capsules

- 25%

22.46

Ingrediënten

Eén capsule bevat: bacteriepreparaat 1,0 x 109 kve* in ongeveer gelijke verhoudingen: Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium lactis, Enterococcus faecium, Lactobacillus casei, Lactobacillus gasseri, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus salivarius, Lactococcus lactis. *kve = kolonievormende eenheden., Maïszetmeel, mix van runder- en varkensgelatine, maltodextrine, bacteriecultuur, natuurlijk eiwit-isolaat, kaliumchloride, magnesiumsulfaat, enzymen, mangaansulfaat.

Allergeneninformatie

Bevat geen: synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

Aantal artikelen in verpakking

60 stuk(s)

Gebruiksaanwijzing

Als onderhoud is de aanbevolen dosering 1 capsule per dag. De maximale dosering is 3 capsules per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Voor een optimaal effect de inhoud van de capsule(s) in een half glas lauw water oplossen. Minimaal 15 minuten laten staan, doorroeren en opdrinken. Op een lege maag innemen, bij voorkeur voor het slapen gaan. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen. Bevat als waarborg van kwaliteit een drooghoudzakje, niet geschikt voor consumptie.

Bewaarvoorschrift

Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen.

Naam fabrikantimporteur

Orthica

Contactgegevens fabrikantimporteur

Postbus 10295 1301 Almere

Voedingswaarde

Geen taal

EAN

8714439570264

Bewaartemperatuur

20 °C

Gebruiksinstructies

1 capsule per dag, tenzij anders voorgeschreven door arts of therapeut. De maximale dosering is 3 capsules per dag. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. De inhoud van de capsule(s) toevoegen aan lauw water of magere melk, yoghurt drink, limonade (siroop) op kamertemperatuur, doorroeren en bij voorkeur op een lege maag opdrinken.

Geslacht

Unisex

Gewicht

112 g

Inhoud

40 ml

Lichaamseigen stof

Nee

Substantie

Capsule

Taal handleiding

Geen taal

Veganistisch

Nee

Verpakking breedte

50 mm

Verpakking hoogte

48 mm

Verpakking lengte

107 mm

Categorieën

Gezondheid Voedingssupplementen Probiotica

Serie

Orthica Orthiflor

Merk

Orthica

Select-bezorgopties

Gratis verzending

Laatste prijs update: december 1, 2023 9:53 am Meer informatie
SKU: 9200000005143262 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Orthica Orthiflor Original bevat melkzuurvormende bacteriesoorten die tot de normale bewoners van de menselijke darm behoren. Dit zijn zogenaamde darmvriendelijke bacteriestammen. Orthica Orthiflor Original bevat per capsule 1 miljard levensvatbare bacteriën, afkomstig uit 9 verschillende bacteriestammen. Het is dagelijks te gebruiken door volwassenen en kinderen vanaf 4 jaar.

De aanbevolen dosering is 1 capsule per dag. De maximale dosering is 3 capsules per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Zorg ervoor dat de maximale dagdosering niet wordt overschreden. Voeg de inhoud van de capsule(s) toe aan lauw water of magere melk, yoghurt drink of limonade (siroop) op kamertemperatuur. Roer goed door en drink het bij voorkeur op een lege maag. Orthica Orthiflor Original is een voedingssupplement en kan een gevarieerde voeding en gezonde leefstijl niet vervangen.

Het heeft de voorkeur om probiotica op een lege maag in te nemen, bijvoorbeeld vlak voor het slapen gaan, maar op een ander moment van de dag mag ook. Als de maag leeg is, zijn de probiotica bacteriën korter in de maag aanwezig en worden er nog geen spijsverteringssappen aangemaakt. Deze verlagen namelijk de overlevingskans van de bacteriën in het product. Wacht na het innemen minstens een half uur met eten, anders worden de spijsverteringssappen alsnog geactiveerd. Wanneer het niet lukt om de probiotica op een lege maag te nemen, neem ze dan op een ander willekeurig moment in.

Bovendien dient Orthica Orthiflor Original bij voorkeur te worden opgelost en doorgeroerd in een handwarme vloeistof. Alle bacteriën in de capsules zijn bij de productie in een soort ‘slaaptoestand’ gebracht waardoor ze langere tijd bewaard kunnen worden. Deze bacteriën hebben vloeistof nodig om weer tot leven te komen. Wanneer ze zonder vloeistof direct in het maagzuur terecht zouden komen, zou een groot deel van de bacteriën dit niet overleven. Bovendien vinden de bacteriën koude vloeistof niet prettig en heeft handwarme vloeistof de voorkeur.

Orthica Orthiflor Original Probiotica (Voedingssupplement) 60 Capsules
Orthica Orthiflor Original Probiotica (Voedingssupplement) 60 Capsules

22.46

Mangroove.nl
Logo