22.99

Taal

Nederlands

Bindwijze

Paperback

Oorspronkelijke releasedatum

27 augustus 2019

Aantal paginas

264

Kaarten inbegrepen

Nee

Illustraties

Met illustraties

Hoofdauteur

Sybilla Claus

Hoofduitgeverij

Ambo, Anthos

Editie

1

Extra groot lettertype

Nee

Gewicht

390 g

Product breedte

136 mm

Product hoogte

25 mm

Product lengte

215 mm

Studieboek

Nee

Verpakking breedte

136 mm

Verpakking hoogte

25 mm

Verpakking lengte

215 mm

EAN

9789026345968

Categorieën

Mens & Maatschappij Biografieën & Waargebeurd Geneeskunde & Verpleging True crime Verpleegdiensten & Hulpdiensten Misdaad & Criminaliteit Mortuariumpraktijk Misdaadonderzoek Boeken

Boek ebook of luisterboek

Boek

Studieboek of algemeen

Algemene boeken

Laatste prijs update: juni 1, 2023 3:02 pm Meer informatie
Uw recensie toevoegen

Het is een bekend tv-beeld: de witte doos op de stoffige plank, vergeten in het archief. Daarin vindt de rechercheur al het ontbrekende bewijs. Zaak opgelost. Maar hoe gaat het in de werkelijkheid?

Als forensisch rechercheur bij het coldcaseteam van de politie Amsterdam is Carina van Leeuwen sinds 2006 dagelijks bezig met onopgeloste misdrijven zoals moord, doodslag en zedendelicten. In Onbekend maar niet vergeten vertelt zij hoe ze te werk gaat bij de identificatie van een onbekende dode en waar ze tegenaan loopt.

Journalist Sybilla Claus vertelt het verhaal van de professionals met wie de rechercheurs werken, zoals die van het NFI en het OM. Ze interviewt topspecialisten over DNA, vingerafdrukken en gezichtsreconstructies. Bovendien bezoekt zij nabestaanden om het leven van geïdentificeerde doden te reconstrueren.

In Onbekend maar niet vergeten nemen Sybilla Claus en Carina van Leeuwen de lezer mee in de fascinerende wereld van het forensisch onderzoek.

Onbekend maar niet vergeten
Onbekend maar niet vergeten
Mangroove.nl
Logo