Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

14.99

Taal

Nederlands

Bindwijze

E-book

Oorspronkelijke releasedatum

24 maart 2022

Aantal paginas

240

Ebook Formaat

Adobe ePub

Illustraties

Nee

Hoofdauteur

Jelmer Jepsen

Hoofduitgeverij

Spectrum

Lees dit ebook op

Android (smartphone en tablet), Kobo e-reader, Desktop (Mac en Windows), iOS (smartphone en tablet), Windows (smartphone en tablet)

Editie

1

Studieboek

Nee

EAN

9789000363551

Categorieën

Gezondheid & Lichaam Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness Geneeskunde & Verpleging Specialistische geneeskunde Gezondheidsproblemen Populaire psychologie Therapie & Behandelmiddelen Slapen & Slaapproblemen Slaapstoornissen Boeken

Boek ebook of luisterboek

Ebook

Studieboek of algemeen

Algemene boeken

Laatste prijs update: december 3, 2023 2:08 am Meer informatie
Uw recensie toevoegen

Goed slapen kan iedereen, je moet alleen weten hoe

In Nooit meer niet meer slapen vertellen schrijver en voormalig slechtslaper Jelmer Jepsen en psychiater en somnoloog Alexander van Daele op praktische en toegankelijke wijze over slaap en slapeloosheid.

Jarenlang sliep Jelmer zeer slecht. De ene nacht kon hij urenlang niet in slaap komen, de andere werd hij wel acht keer per nacht wakker. Wat hij ook probeerde om een goede nachtrust te krijgen, niets hielp. Pas toen hij onder begeleiding kwam van somnoloog Alexander van Daele lukte het hem eindelijk om zijn slaapproblemen de baas te worden. Ze besloten samen dit boek te schrijven om andere slechtslapers te helpen een betere nachtrust te krijgen.

Aan de hand van de laatste wetenschappelijke inzichten, praktische tips en levendige anekdotes leggen Jelmer en Alexander uit wat slapeloosheid is, hoe het ontstaat en wat je eraan kunt doen. Een must-read voor iedereen die (nog) beter wil slapen!

Beluister nu ook de Zoeken naar boeken-podcast waarin de auteurs vertellen over Nooit meer niet meer slapen.

Jelmer Jepsen studeerde Communicatiewetenschap. Eerder schreef hij de boeken Vallen als het heet is, De circusvrouw en Amanda. Jelmer had jaren last van ernstige slaapproblemen en schreef daarover een artikel voor de Volkskrant samen met zijn behandelend arts, Alexander van Daele. Deze samenwerking leidde tot het boek Nooit meer niet meer slapen.

Alexander van Daele is werkzaam als psychiater en somnoloog. Tijdens zijn opleiding tot psychiater maakte Alexander een zijsprong door zich te specialiseren in de slaapgeneeskunde. Hij voltooide het exclusieve – en Europees erkende – somnologieexamen van de European Sleep Research Society (ESRS). Hij is een van de weinigen die zich psychiater én somnoloog mag noemen.

Nooit meer niet meer slapen
Nooit meer niet meer slapen
Mangroove.nl
Logo