Nokia 7 Plus smartphone (Zwart)

Een smartphone waarop je kan vertrouwen
Zie meer, doe meer
Het 6″ full-HD+ beeldscherm wordt meteen je belangrijkste scherm in huis. Wil je kijken en chatten? Deel het scherm met een zacht tikje en open twee 1:1-vensters. Multitasken zoals het hoort.
Schoonheid in kracht
Gemaakt uit één blok van 6000 series aluminium, Nokia 7 plus is een telefoon die alles in het leven aankan zonder dat het veel moeite kost. De subtiele rondingen en keramische coating brengen het beste van beide werelden samen: een stevige grip en een egale look.
Blijf niet achter
Geen frustraties meer door een langzame telefoon. Nokia 7 plus voegt een Qualcomm® Snapdragon™ 660 mobiel platform en 4 GB aan RAM samen voor de kracht die je nodig hebt met een uitstekende batterijduur van 2 dagen.
Het beste van Android , de nieuwste innovatie van Google
Android One levert de Nokia 7 plus een door Google ontworpen software-ervaring. Krijg alles wat je wenst en niets wat je niet wil met een gestroomlijnde, eenvoudig te gebruiken interface en een samengestelde set met vooraf geïnstalleerde apps, en onbeperkte hoogwaardige opslag. Regelmatige beveiligingsupdates en twee jaar aan OS-upgrades betekent dat de Nokia 7 plus met Android One veilig blijft en de nieuwste Google-innovaties biedt zoals optimalisatie voor de Google Assistant.
Kleurrijke foto's, zelfs in slechte omstandigheden
De 12 MP en 16 MP sensors met ZEISS-lenzen en 2x optische zoom zorgen voor heldere kleuren die jouw foto's tot leven brengen. De 16 MP camera vooraan met ZEISS-lenzen en uitstekende prestatie bij weinig licht, neemt perfecte selfies – zowel overdag als 's avonds.
Haal het beste uit elk detail
De nieuwe Pro Camera modus op Nokia 7 plus is een snelle en gemakkelijke manier om witbalans, focus, ISO, sluitersnelheid en belichtingscompensatie in te stellen voor uitzonderlijke beelden in het gewone leven.
Van een fluistering tot oorverdovend geluid
Waar je ook bent en wat het decibelgehalte ook is, deze drie hoogwaardige microfoons vangen elke akoestische nuance op.

 

Prijs: 396.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!