Nikon compact camera COOLPIX A900 (zwart)

Nikon compact camera COOLPIX A900 zwart
Deze camera beschikt ondanks het bescheiden formaat over indrukwekkende specificaties. De 20 Megapixel lens kan zeer scherpe foto’s maken en filmt in 4K Ultra HD. En met in totaal 70x dynamische zoom kun je van close-up tot extreem veraf fotograferen.
Iedere foto een succes
De Nikon COOLPIX A900 heeft een resolutie van in totaal 20,0 Megapixel, waardoor je een bijzonder hoge fotokwaliteit krijgt. Daarbij heb je de beschikking over 35x optische zoom (van 24 tot 840 millimeter), die via de functie Dynamic Fine Zoom nog eens verdubbeld kan worden. Dat betekent dat je in totaal 70 keer kunt inzoomen. Extreem kleine details kun je op die manier zelfs van een forse afstand nog scherp op de foto krijgen, maar ook al vanaf minder dan 1 centimeter afstand bij spectaculaire macro’s. De grote lichtgevoeligheid maakt bovendien dat je ook in minder optimale omstandigheden nog fraaie afbeeldingen kunt maken. Die combinatie maakt dit een bijzonder veelzijdige camera, zeker ook op reis.
Filmen in 4K Ultra HD
Waar bij andere camera’s 1920 bij 1080 pixels, full HD, nog de standaard is, kun je met deze Nikon in 4K Ultra HD (UHD) filmen. Die spectaculaire resolutie maakt het mogelijk om op ieder moment van de dag een professionele beeldkwaliteit te verkrijgen. Daarnaast wordt je ondersteund door de automatische Hybrid Vibration Reduction (VR), die over maar liefst vijf perspectiefassen voor beeldstabilisatie zorgt. Tevens beschikt de camera over een AF-functie die automatisch gezichten blijft volgen, ook als je bijvoorbeeld zelf aan het rennen bent terwijl je filmt. Stereogeluid maakt de audiovisuele beleving compleet.
Maximaal overzicht dankzij een groot scherm
En of je nu foto’s maakt of aan het filmen bent, je hebt op ieder moment overzicht dankzij het grote 3 inch beeldscherm. Voor een optimale weergave kantelt het vanzelf mee als je van kijkhoek wilt veranderen. En het heldere LCD-scherm met bijna een miljoen beeldpunten heeft een kleurechte weergave, waardoor je geen elektrische zoeker meer nodig hebt.
Nooit meer moeite met delen of synchroniseren
De COOLPIX A900 kan contact maken met smartphones en andere apparaten via Wifi, NFC (Near Field Communication) en het speciale Bluetooth Low Energy (BLE), een variant die een zeer laag energieverbruik heeft en zodoende nooit veel zal vragen van je accucapaciteit. Met deze drie functies kun je op ieder moment automatisch synchroniseren en foto’s en video’s delen. Bovendien is het mogelijk om de camera op afstand te bedienen, bijvoorbeeld als je een groepsfoto wilt maken waar je zelf ook onderdeel van bent.
Verleg je artistieke grenzen met de creatieve modus
De vernieuwde Creative Mode maakt het mogelijk om tal van effecten en andere speciale bewerkingen toe te voegen aan je foto’s. Je kunt bijvoorbeeld meerdere plaatjes combineren in één samengestelde afbeelding of een timelapse supergemakkelijk samenvoegen tot een filmpje. En als je graag nog wat artistieker te werk wilt gaan, zijn er ook diverse filters waarmee je een leuke draai aan je foto’s kunt geven.
De Nikon COOLPIX A900 zwart: een kleine maar veelzijdige travelcamera
De Nikon COOLPIX A900 is een handzame camera die zeer geschikt is om mee op reis te nemen. Ondanks het kleine formaat beschikt deze Nikon over tal van geavanceerde functies om foto’s en video’s van zeer hoge kwaliteit te kunnen maken, zonder dat je speciale accessoires zoals een aparte zoomlens nodig hebt.

 

Prijs: 277.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!