MSI monitor OPTIX MAG271CQP

Visualiseer uw overwinning met de MSI Optix MAG271CQP curved gaming monitor. Uitgerust met een 2560×1440, 144hz Refresh rate, 1ms response time panel, zal de Optix MAG271CQP je het concurrentievoordeel geven dat je nodig hebt om je tegenstanders neer te halen. Gebouwd met FreeSync technologie, kan de MAG271CQP de verversingssnelheid van het scherm evenaren met uw GPU voor ultra-vlotte gameplay. Zorg ervoor dat je je stempel kunt drukken met de nieuwste technologieën die zijn ingebouwd in de MSI Curved Gaming-monitoren voor competitief spel.
Curved voor uw kijkplezier
MSI-gamemonitoren maken gebruik van een gebogen weergavepaneel met een krommingssnelheid van 1800R, wat het meest comfortabel en geschikt is voor een breed scala aan toepassingen, van algemeen computergebruik tot gaming. Gebogen panelen helpen ook bij het onderdompelen van de gameplay, waardoor u zich meer verbonden voelt met de hele ervaring.
De beauty zit in de details
De MSI Optix serie Gaming monitor heeft een 27″ WQHD 2560×1440 resolutie die zorgt voor nog fijnere details tijdens het spelen van de nieuwste games of het bekijken van films of video's. De Optix-serie Gaming monitor brengt uw game texturen, karakters en omgevingen naar het volgende niveau voor een meer realistische ervaring.
144HzZ verversingssnelheid + 1ms reactietijd
MSI gaming monitoren zijn uitgerust met een 144hz verversingssnelheid + 1ms reactietijd VA LED-paneel dat het meeste voordeel heeft in snel bewegende spelgenres. Dit soort games vereisen zeer snelle en nauwkeurige bewegingen, en met deze ultra-hoge refresh rate en snelle reactietijd monitor ligt u voor op uw concurrentie.
Gaming OSD APP voordelen
Met de Gaming OSD (on screen display) app is het zeer eenvoudig om uw gaming monitor in te stellen. U hoeft niet de knoppen op de monitor te gebruiken en alle menu's te doorlopen, u hoeft alleen maar uw toetsenbord en muis te gebruiken om uw monitor te configureren. De app geeft u zelfs sneltoets-opties zodat u gemakkelijk kunt wisselen tussen de instellingen van verschillende games.
Gaming OSD: Gesplitste vensters
Gaming OSD is voorzien van Split Windows, waardoor u de software die u gebruikt met een paar klikken kunt regelen, waardoor u een geweldige multitasker bent.
Altijd gereed voor actie
Houd uw headset in een gemakkelijk toegankelijke ruimte met de ingebouwde headsethanger. Het spel kan worden gespeeld en u kunt er meteen helemaal in opgaan.
Op maat gemaakt voor de perfect fit
De MSI Optix Gaming monitor is gebouwd om uw gamesessies zo comfortabel mogelijk te maken. Met aanpassingen aan de kanteling en hoogte, kan de positie van de gamingmonitor eenvoudig worden veranderd voor een maximale ergonomie en optimale kijkervaring.
From edge to edge
Met een superkleine rand, geniet u van de best mogelijke onderdompeling in de nieuwste games met een 180 graden multi-monitor opstelling. Geniet van een betere continuïteit tussen de schermen tijdens het spelen van games, werken of algemene computergebruik.
Anti-Flicker technologie
Generieke beeldschermen hebben normaal gesproken een flikkeringsnelheid van ongeveer 200 keer per seconde, wat met het blote oog niet waarneembaar is, maar na verloop van tijd wel voor vermoeidheid kan zorgen. MSI Anti-Flicker technologie zorgt voor een zeer comfortabele kijkervaring door de hoeveelheid flikkering te verminderen.
Reductie van blauw licht
Optix monitoren zijn geoptimaliseerd om minder blauw licht te produceren dat door de monitor wordt weergegeven, zodat u langer kunt spelen zonder dat uw ogen vermoeid raken.
178 graden brede kijkhoek
Door het hebben van een grote kijkhoek, heeft MSI gaming monitoren meer ruimte voor het plaatsen van uw monitor in uw installatie zonder de optimale kijkervaring op te geven. Kleuren en details blijven scherp in vergelijking met andere monitoren met minder kijkhoeken.

 

Prijs: 399.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!