MSI desktop computer INFINITE 9SI-852EU

MSI Desktop Infinite 9th
Herinnert u zich die dagen van uw jeugd nog dat u ervan droomde een held te zijn op zijn pad naar het redden van de mensheid? Of misschien wilde u een fantasiewereld binnenstappen waar u een van de eerste ruimtereizigers kon zijn die de aarde verliet en andere planeten koloniseerde? MSI's gaming desktops kunnen je helpen die dromen te herbeleven.
De nieuwste 9E generatie Intel® Core™ i7-9700F processor
Of u nu een gamer bent die op zoek is naar een fantastische in-game ervaring met soepele live streaming of u bent een creator die klaar is om meer te creëren en te delen, deze Intel® 9de generatie Core™ i7-i7-9700F processor is klaar om u naar dat nieuwe niveau te brengen.
Baanbrekende grafische kaart
MSI gaming desktop is gebouwd met MSI Graphics Cards – de RTX 20-serie grafische kaarten. Naast de prestaties die tot 40% beter zijn dan de GTX 10-serie, hebben de MSI RTX 20-serie kaarten ook een verbeterde koeling efficiëntie, met een dubbele ventilator ontwerp en dubbele kogellagers om langdurige prestaties te garanderen.
NVIDIA Turing™-architectuur
De GeForce® GTX 1660 Ti is gebouwd met de baanbrekende grafische prestaties van de bekroonde NVIDIA Turing™-architectuur. De prestaties van deze razendsnelle supercharger zijn vergelijkbaar met die van de GeForce GTX 1070*. Geniet van supersnelle prestaties in de populairste games van nu en nog sneller voor nieuwere titels. Je hebt nog nooit eerder zo van de spellen genoten.
Real-Time Ray Tracing In Games
Ray tracing is de definitieve oplossing voor levensechte verlichting, reflecties en schaduwen en biedt een niveau van realisme dat veel verder gaat dan wat mogelijk is met traditionele rendering technieken. NVIDIA Turing™ is de eerste GPU die in staat is tot real-time ray tracing.
Stille stormkoeling
Om te zorgen voor uitstekende prestaties, zijn MSI gaming desktops uitgerust met een exclusief en krachtig koelsysteem genaamd stille stormkoeling. Door gebruik te maken van aparte kamers die afzonderlijk de koeling van de verschillende componenten binnen het systeem behandelen, zorgt het stille stormkoelingsontwerp ervoor dat de temperatuur van het systeem perfect onder controle blijft voor een koel en geruisloos systeem.
Easy to carry
Ga je naar een LAN-party, een vriend of heb je gewoon het gevoel dat je je Gaming Desktop overal mee naartoe wilt nemen? Een handig handvat op het chassis kan worden gebruikt om dit gamingbeest op te pakken en van het ene naar het andere spelhok te dragen.
Gemakkelijk toegang tot onderdelen
Haal altijd de beste prestaties uit uw systeem met de nieuwste technologieën. De componenten binnenin MSI Gaming Desktops zijn gemakkelijk toegankelijk en kunnen op elk moment worden geüpgraded. Of u nu de opslagruimte uitbreidt of uw processor of grafische kaart wilt upgraden, u kunt altijd uw spelinstallatie up-to-date houden met de nieuwste hardware.
Audio Boost
Om het meest heldere geluidssignaal aan de oren van de gamers te leveren, is een speciale hardwareversterker genaamd 'Audio Boost' geïntegreerd op het moederbord van de Codex, wat vooral gunstig is voor gamers die gebruik maken van een gaming headset.
MSI APP-speler
Ontwikkeld in een exclusieve samenwerking met BlueStacks, brengt de MSI APP Player een naadloze spelervaring tussen mobiele games en PC-platform, met betere graphics en multi-taskfuncties.

 

Prijs: 1249.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!