Moulinex koelkast Studio MSTTR 103 WHA++

Compact en energiezuinig koelen met de Moulinex koelkast Studio MSTTR 103 WHA++
De compacte Moulinex koelkast Studio MSTTR 103 WHA++ is ideaal voor kamerbewoners of als extra koelkast in een buitenruimte. Hij is flexibel in te delen, heeft een koelinhoud van 102 liter en een klein vriesvak. Ook is hij beslist zuinig met energie.
Flexibel in te delen
Als je kleinbehuisd bent, bijvoorbeeld omdat je op kamers woont, dan wil je jouw beschikbare ruimte zo efficiënt mogelijk indelen. Dat geldt uiteraard ook voor je koelkast. Deze Moulinex koelkast Studio MSTTR 103 WHA++ geeft je een vriesvak met een inhoud van 14 liter en een koelinhoud van 102 liter. Met zijn afmetingen van 85 x 50x 57 cm is er altijd wel een plek waar je hem goed kunt neerzetten. Deze koelkast heeft zowel in het koelgedeelte als in de binnenkant van de deur een aantal rekken en legplanken die je op elke gewenste hoogte kunt plaatsen. Zo pas je jouw koelkast aan op jouw consumptiepatroon.
Betrouwbaar en compact koelen
De Moulinex koelkast Studio MSTTR 103 WHA++ staat net zoals alle andere modellen van dit topmerk erom bekend dat hij gemakkelijk te reguleren is. Je stelt de gewenste koeltemperatuur eenvoudig in en vervolgens mag je erop vertrouwen dat je koelkast je voedingsmiddelen langdurig op de juiste temperatuur houdt. De deur van deze koelkast sluit goed en stevig. Zorg er wel voor, zeker als je deze koelkast in een buitenverblijf gebruikt, dat je hem waterpas neerzet. Zo loop je geen kans op een deur die per ongeluk open staat. Deze koelkast is ook erg geschikt om te gebruiken in een caravan, in je schuur of in een tuinhuisje.
Koelen met oog voor het milieu en je portemonnee
De Moulinex koelkast Studio MSTTR 103 WHA++ heeft een geluidsniveau van 42 dB, wat je kunt vergelijken met het geluid van een zacht gesprek. Van geluidsoverlast heb je dus geen last. Bij standaard gebruik, verbruikt deze koelkast op jaarbasis zo weinig energie dat hij in de een na hoogste energie-efficiëntieklasse is ingedeeld. Met een koelkast in de klasse A++ bespaar je op je energierekening. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee.

 

Prijs: 169.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!