Motorola smartphone Moto G6 Play

Krachtige accu, volledige vrijheid
Ga langer door met wat je graag doet met een accu met een levensduur van 32 uur. Bekijk video's op een 5,7″ HD+ Max Vision-beeldscherm van rand tot rand. Maak geweldige foto's met een 13 MP-camera die snel kan worden scherpgesteld. Ontgrendel je telefoon met je vingerafdruk. En het gaat allemaal even snel met de 1,4 GHz octa-core processor.
Laat de kabel langer uit het stopcontact, laad je telefoon sneller op
Gebruik je telefoon tot 32 uur na één keer opladen dankzij een 4000 mAh-accu. Wanneer het tijd is om opnieuw op te laden, hoef je niet stil te zitten. De turbopower-oplader geeft je urenlang batterijgebruik na slechts enkele minuten.
Groot scherm, kleine body
Het nieuwe Motorola 5,7 inch Max Vision-beeldscherm loopt van rand tot rand en ligt toch lekker in de hand. De 18:9-beeldverhouding biedt een veel breder weergavegebied dan normale beeldschermen, waardoor amusement er nooit beter uitzag.
Richten en vastleggen
De 13 MP-camera aan de achterkant maakt gebruik van Phase Detection Auto-Focus om snel scherp te stellen, zodat je nooit een moment zult missen. En je krijgt altijd de beste foto's: de moto g play maakt automatisch meerdere opnames en raadt de beste aan om te bewaren.
Eenvoudigweg schitterende selfies
De 8 MP-camera aan de voorkant met LED-flitser is voorzien van een verfraaiingsmodus, waarmee je je huid glad kunt maken en vlekken en rimpels kunt verwijderen.
Onbeperkte opslag van hoge kwaliteit
Google Foto's is de standaardgalerij voor al je foto's en video's. Er wordt automatisch een back-up gemaakt van je dierbare herinneringen en de bestanden zijn ook nog eens doorzoekbaar. Bovendien kun je vanaf ieder apparaat eenvoudig toegang krijgen tot je foto's en ze delen en bewerken.
Waarom zou je wachten?
De moto g play is uitgerust met een snelle Qualcomm Snapdragon 1,4 GHz octa-core processor en biedt krachtige grafische mogelijkheden. Gebruik je favoriete apps, games en video's zonder vervelende vertragingen en haperingen en surf op het web of stream muziek met 4G-snelheid.
Ontworpen met het oog op jouw leven
De moto g play is ontwikkeld om je te helpen snel, eenvoudig en veilig functies en inhoud te openen, zodat je je daar geen zorgen over hoeft te maken.

 

Prijs: 159.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!