Motorola smartphone Moto E5 Plus (Goud)

Beleef de tijd van je leven
Maak kennis met de moto e plus, met een accu die anderhalve dag meegaat, een Max Vision-beeldscherm van 6 inch en een 12MP-camera met automatische scherpstelling met een laserstraal, allemaal gemaakt om in een compact ontwerp te passen dat er net zo goed uitziet als dat die voelt.
Zo krachtig
Met een grote accu van 5000 mAh heb je genoeg vermogen voor anderhalve dag. En wanneer het tijd is om opnieuw op te laden, hoef je niet stil te zitten. De snelle oplader van 10 W zorgt snel voor extra levensduur van de accu wanneer je dit het meeste nodig hebt.
Indrukwekkend beeldscherm
Profiteer van een Max Vision-beeldscherm van 6 inch dat je gemakkelijk met één hand kunt bedienen. Je hoeft minder te scrollen op websites. Kijk in de liggende stand naar een ongelofelijk ultrabreed beeld van je games. En je kunt zelfs moeiteloos multitasken, als je dat graag doet.
 
Scherpe foto's
De 12MP-camera aan de achterkant stelt dankzij automatische scherpstelling met een laser in minder dan geen tijd scherp en laat meer licht binnen met grote pixels van 1,25 um. Draai het toestel om en je kunt met de 5MP-selfiecamera foto´s maken van vrienden en jezelf tijdens een heldere dag of ´s nachts met een flitser aan de voorkant.
Val op
Ziet er goed uit en ligt prettig in de hand dankzij het reflectieve golfpatroon en de gebogen achterkant. Aan de voorkant zorgt het afgeronde glazen paneel voor fraaie randen en aan de achterkant is de antenne uit het zicht opgeborgen.
 
Exclusieve interactie
Alleen motorola-telefoons reageren op eenvoudige gebaren om direct een functie of communicatie zichtbaar te maken die je op dat moment nodig hebt. Breng aanpassingen aan met moto experiences die je wilt gebruiken door naar de moto app op je nieuwe telefoon te gaan.
Past in je leven
Ontworpen zodat je tijd bespaart zonder dat dat ten koste van de beveiliging gaat. Luister naar je favoriete muziek en breid je muziekverzameling uit wanneer je maar wilt. Je entertainment kent geen grenzen.
Slimme, veilige vingerafdruklezer
Raak de vingerafdruklezer aan om de telefoon direct te activeren, ontgrendelen of vergrendelen. De functie bevindt zich onopvallend achter het iconische logo van de telefoon, dus je ziet het nauwelijks tot je het ziet.
Kristalhelder geluid
Met de luidspreker aan de voorkant, kun je televergaderen en in perfect geluid naar je favoriete muziek en films luisteren, zelfs als de telefoon met de achterkant omlaag ligt.
Je kunt er alles mee doen
Voeg tot 128 GB aan ruimte toe aan een afzonderlijke microSD-kaartsleuf om foto´s, muzieknummers en films op te slaan. Nu hoef je niet te kiezen tussen het toevoegen van een tweede simkaart voor werk of het toevoegen van meer opslagcapaciteit.

 

Prijs: 189.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!