Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

Mona Lisa, Leonardo da Vinci – Foto op Behangcirkel – ⌀ 150 cm

Merk

Pepperwall

Zelfklevend

Nee

Isolerend

Nee

Overschilderbaar

Nee

Inclusief lijm

Nee

Diameter

75 tot 100 cm

Gewicht

0.81 kg

Verpakking breedte

100 cm

Verpakking lengte

12 cm

Verpakking hoogte

12 cm

Afwasbaar

Ja

Akoestisch

Nee

Dikte behang

330 g/m2

Gewicht behang

330 g/m2

Kleur

Beige, Bruin, Geel, Grijs, Zwart

Materiaal

Textiel

Met patroon

Effen

Met structuur

Glad

Product breedte

150 cm

Product lengte

150 cm

Stijl behang

Niet van toepassing

Type behang

Behangcirkel

Type behang kamer

Slaapkamer, Woonkamer

Type behang print

Kunst, Oude meesters

Type behang product

Behang

Verpakkingsinhoud

Behangcirkel opgerold op koker in verpakkingsdoos

Voorgeschilderd

Nee

EAN

6013730226224

Categorieën

Klussen Behangcirkels Behangwinkel

Patroon

Kunst, Oude meesters

Ruimte

Woonkamer, Slaapkamer

Laatste prijs update: december 3, 2023 9:01 pm Meer informatie
SKU: 9300000006017695 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Laat je inspireren en bestel nu ‘Mona Lisa’ op Behangcirkel in diverse afmetingen. Dit design past uitstekend binnen een modern, minimalistisch, klassiek of landelijk interieur. In Nederland geproduceerd van duurzame materialen met een hoge kwaliteit. Bekijk ook onze andere producten of neem contact op voor een product op maat.

Ontwerp op Behangcirkel

Cirkels zijn helemaal hip en trendy en zorgen voor een speels uiterlijk in je interieur. Onze behangcirkels worden gefabriceerd van stevig textielbehang en in één stuk geleverd in plaats van in verschillende banen. Onze wandcirkels zijn geurloos, PVC-vrij, waterafstotend en kras- en stootvast. De muurcirkels bestand tegen UV-straling, waardoor de prints niet verkleuren door de zon. Dit behang gaat jaren mee!

– Heavy duty textielbehang 360 g/m2

– Eyecatcher in ieder interieur

– Behang uit één geheel (geen banen)

– Waterafstotend, stoot en krasvrij

– Geen lijm meegeleverd

Montage

De behangcirkels van Pepperwall breng je eenvoudig aan op je muur of wand met een medium behanglijm. De lijm hoeft niet te worden gemengd en bovendien niet aangebracht te worden op het behang. Je smeert de lijm op de muur (of bijvoorbeeld op een MDF-plaat) en strijkt je design er vervolgens tegenaan. Eenvoudig en snel, zonder gedoe!

Mona Lisa

Mona Lisa is het meest beroemde werk van Leonardo da Vinci, waar hij naar verluidt in 1503 aan is begonnen in Florence. Men denkt dan ook dat het een portret is van Lisa Gherardini, de vrouw van een Florentijnse lakenhandelaar genaamd Francesco del Giocondo. Vandaar de alternatieve titel La Gioconda. Da Vinci lijkt het voltooide portret echter naar Frankrijk te hebben gebracht in plaats van het aan de opdrachtgever te hebben gegeven. Na zijn dood kwam het schilderij in de collectie van François I en tegenwoordig is het de absolute publiekstrekker van het Louvre in Parijs.

Leonardo da Vinci

Leonardo da Vinci (1452-1519) is een voorbeeld van de homo universalis, wat in de tijd van de hoogrenaissance werd beschouwd als een na te streven ideaal. Een mens diende zich op alle fronten te ontwikkelen. En dat is zeker op Da Vinci van toepassing. Hij was een alleskunner: kunstschilder, beeldhouwer, uitvinder, filosoof, schrijver, ingenieur, natuurkundige, scheikundige en astronoom. De veelzijdigheid van zijn genie blijkt misschien wel het best uit het feit dat de man die vooral bekend is als schilder van de Mona Lisa ook als de eerste geoloog kan worden beschouwd. Kunst en wetenschap waren voor hem onlosmakelijk met elkaar verbonden.Het schilderwerk van Da Vinci wordt gekenmerkt door beweging en expressie. Ondanks zijn vernieuwende inzichten en reeds bij leven grote faam, is zijn invloed op andere schilders lang niet zo groot geweest als die van andere giganten van de renaissance. Leonardo da Vinci woonde afwisselend in Florence, Milaan en Rome. Daar zijn ook de meeste van zijn werken te zien, zoals Het Laatste avondmaal in Milaan. Zijn meest beroemde werk voltooit Leonardo da Vinci in 1513, nadat hij er in 1503 al aan begonnen was. La Gioconda, beter bekend als de Mona Lisa, valt te bezichtigen in het Louvre in Parijs.

Mona Lisa, Leonardo da Vinci – Foto op Behangcirkel – ⌀ 150 cm
Mona Lisa, Leonardo da Vinci – Foto op Behangcirkel – ⌀ 150 cm
Mangroove.nl
Logo