Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

Moleskine Limited Edition Notitieboek – Hello Kitty – Large – Blanco – Wit

33.84

Categorieën

Kantoor & School Notitieboeken Notitieboeken & Notitieblokken

Papierformaat

Large (13 x 21 cm)

Bedrukking

Geen bedrukking

Binding

Genaaid gebonden

Soort omslag

Hardcover

Laatste prijs update: december 7, 2023 4:51 am Meer informatie
SKU: 9300000019693356 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Schattig, charmant en eindeloos lief van aard. Deze Limited Edition-collectie neemt ons mee in de wereld van Hello Kitty en laat ’s werelds meest populaire Japanse kat in de schijnwerpers staan.
De omslagen van het notitieboekje zijn een eerbetoon aan Hello Kitty’s liefde voor snacks, een thema dat overloopt op de schutbladen aan de binnenkant. De charme gaat verder op de B-kant van de paperband met een handige Hello Kitty-bladwijzer om uit te knippen en te maken. Een set stickers zal zeker een glimlach toveren met de quote “You have a way of brightening my day”.
Deze speelse collectie zit boordevol positiviteit en is de perfecte ruimte om kennis te nemen van grootmoedige gedachten en ideeën.
– Harde kaft met Hello Kitty Limited Edition-thema- Afgeronde hoeken- Elastische sluiting- Moleskine ivoorpapier- Bijpassend bladwijzerlint- Papier: 70 gsm, zuurvrij, ivoor, gelinieerd- Verhaalkaart met themabericht- Themastickers- Uitbreidbare binnenzak aan de achterkant- “In geval van verlies” gedrukt op het schutblad- Herbruikbare paperband B-SIDE met extra gedrukte tools- Ligt plat, opent op 180°- De geschiedenis van Moleskine zit van binnen
Moleskine S.r.l. creëert en verkoopt FSC®-gecertificeerde producten

Moleskine Limited Edition Notitieboek – Hello Kitty – Large – Blanco – Wit
Moleskine Limited Edition Notitieboek – Hello Kitty – Large – Blanco – Wit
Mangroove.nl
Logo