Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

Milenco Triple Leveller 2 stuks 3 niveau’s

- 13%

71.10

Afmetingen

61 x 24,5 cm

EAN

5060101832936

Aantal artikelen in verpakking

1 stuk(s)

Draagvermogen

3000 kg

Kleur

Zwart

MPN Manufacturer Part Number

7203620

Materiaal

Kunststof

Product gewicht

6 kg

Product hoogte

18 cm

Taal handleiding

Nederlands

Verpakking breedte

265 mm

Verpakking hoogte

205 mm

Verpakking lengte

706 mm

Categorieën

Kamperen & Outdoor Kamperen Caravan- & camperaccessoires Caravan chassis Levellers Caravanonderdelen

Merk

Milenco

Select-bezorgopties

Gratis verzending

Laatste prijs update: november 28, 2023 12:09 pm Meer informatie
SKU: 9200000077670235 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Parkeer jouw voertuig waterpas met behulp van de Milenco Leveller Triple. Deze triple leveller is uitgerust met drie niveaus waarmee de camper of caravan makkelijk uitgelijnd kan worden. Dit product van hoogwaardige kwaliteit is een van de populairste modellen op de markt.

Leveller met drie niveaus

Deze Triple leveller is uitgerust met 3 niveaus, waarmee de caravan of camper gemakkelijk uitgelijnd kan worden. De niveaus zijn van laag naar hoog 4, 8 en 12 cm hoog. De levellers zijn vervaardigd uit hoogwaardig polymeer en hebben een open structuur. Dit draagt zowel bij aan de gewichtsvermindering als aan de grip op de band. Hierdoor is het niet meer nodig om met losse gripplaten te werken tijdens het oprijden. Verder heeft de Triple leveller een hoog draagvermogen van 1500 kg per wiel. Voor een caravan betekent dit een maximaal draagvermogen van 3000 kg en bij een camper is dit 6000 kg. Nog een voordeel aan de Milenco Triple: de levellers worden geleverd inclusief handige draagtas. Zo neem je ze na je vakantie weer gemakkelijk mee!

Belangrijkste kenmerken

  • Set van twee levellers
  • Draagvermogen: 1500 kg per wiel
  • Kleur: zwart
  • Inclusief draagtas
  • 3 hoogtes: 4, 8 en 12 cm

Hoe zet je jouw voertuig waterpas?

Het waterpas zetten van de camper of caravan is een belangrijke taak. De eerste stap die je moet uitvoeren is vaststellen hoe het voertuig in de beginpositie staat. Met behulp van een waterpas kan je zien of het voertuig in de breedte of in de lengte al waterpas staat of nog helemaal niet. Je kan hier een echte waterpas voor gebruiken, maar tegenwoordig is het ook mogelijk om een app te downloaden op jouw smartphone. Zo weet je waar de camper of caravan verhoogd moet worden. Bij de wielen die opgehoogd moeten worden plaats je de leveller met de schuine kant naar het wiel toe. Vervolgens rijd je jouw voertuig voorzichtig op de leveller totdat hij waterpas staat. Nu kan de vakantie beginnen!

Met de Milenco Leveller Triple zet je gemakkelijk jouw camper of caravan waterpas. Zo geniet je in alle comfort van jouw vakantie.

Milenco Triple Leveller 2 stuks 3 niveau’s
Milenco Triple Leveller 2 stuks 3 niveau’s

71.10

Mangroove.nl
Logo