Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

9.99

Taal

Nederlands

Bindwijze

E-book

Druk

1

Verschijningsdatum

november 2018

Aantal paginas

390 pagina's

Ebook formaat

Adobe ePub

Illustraties

Met illustraties

Auteurs

Michelle Obama Michelle Obama

Uitgever

Hollands Diep

Vertaald door

Rob de Ridder Rob de Ridder

Lees dit ebook op

Android (smartphone en tablet), Kobo e-reader, Desktop (Mac en Windows), iOS (smartphone en tablet), Windows (smartphone en tablet)

EAN

9789048840779

Studieboek

Nee

Categorieën

Mens & Maatschappij Literatuur & Romans Biografieën & Waargebeurd Media & Entertainment Politiek Politieke structuur Politieke leiders & Leiderschap Politiek Boeken

Boek ebook of luisterboek

Ebook

Beschikbaar in Kobo Plus

Beschikbaar in Kobo Plus

Studieboek of algemeen

Algemene boeken

Laatste prijs update: december 7, 2023 12:00 am Meer informatie
Uw recensie toevoegen

Toen Michelle Robinson klein was, was haar wereld de South Side van Chicago, waar zij en haar broer Craig in het appartement van hun ouders op de eerste verdieping een slaapkamer deelden en waar ze in het park tikkertje speelden en waar haar ouders, Fraser en Marian Robinson, haar opvoedden tot een oprechte en zelfverzekerde jonge vrouw. Maar het leven bracht haar al gauw naar heel andere werelden, onder andere de collegezalen van Princeton, waar ze voor het eerst voelde wat het betekende om de enige zwarte vrouw in de zaal te zijn, tot de glazen kantoortoren waar ze als topbedrijfsjurist werkte – en waar op een zomermorgen een rechtenstudent genaamd Barack Obama voor haar bureau verscheen en haar zorgvuldig geplande leven in de war schopte.

In dit boek beschrijft Michelle Obama voor het eerst de beginjaren van haar huwelijk, waarin ze probeert een evenwicht te vinden tussen haar werk en gezin enerzijds, en de snel verlopende politieke carrière van haar man anderzijds. Ze maakt ons deelgenoot van hun gesprekken over of hij zich kandidaat moet stellen voor het presidentschap en als het zover is, over haar rol als populaire, maar vaak bekritiseerde persoon in zijn campagne. Ze vertelt alles met charme, humor en ongebruikelijke openhartigheid en geeft een levendig verslag van binnenuit over zowel de historische lancering van haar familie in de wereldwijde spotlights als hun leven in hetWitte Huis in die acht gedenkwaardige jaren, waarin zij haar land leert kennen en het land haar.

Mijn verhaal voert ons door de bescheiden keukens in Iowa en de balzaal van Buckingham Palace, door momenten van verbijsterende droefenis en verbazingwekkende veerkracht. Het voert ons tot diep in de ziel van die unieke, baanbrekende persoonlijkheid die ernaar streeft oprecht te blijven en haar persoonlijke kracht en stem in dienst te stellen van hogere idealen. Door haar verhaal eerlijk en moedig te vertellen daagt ze ons allemaal uit: wie zijn wij en wat willen we worden?

Mangroove.nl
Logo