Miele wasmachine WCH 370 SPEEDCARE

Miele WCH 370 Speedcare
De Miele WCH 370 Speedcare is de perfecte keuze als bij het wassen de kleding niet alleen schoon moet worden, maar als ook duurzaamheid en voorzichtigheid belangrijk zijn. Dankzij de speciale SoftCare-trommel van Miele wordt wasgoed extra voorzichtig gewassen en blijft de kleding lang mooi. Met een vulgewicht van 8 kilo kun je flink veel wasgoed in 1 keer wassen en door het toerental van 1600 komt de was er ook al redelijk droog uit.
QuickPowerWash
Niemand heeft zin om lang te wachten tot de was klaar is. Met het QuickPowerWash programma kun je maximaal 5 kilo wasgoed binnen een uur weer schoon. De techniek die Miele hierbij gebruikt zorgt ervoor dat er veel effectiever gebruik wordt gemaakt van waswater en wasmiddel voor het meest effectieve wasresultaat.
SingleWash
We kennen het allemaal wel, je favoriete trui of overhemd is vies maar je hebt niet genoeg van hetzelfde wasgoed om het gelijk te kunnen wassen. Miele heeft daar de oplossing voor met hun SingleWash optie. Hiermee kun je eenvoudig programma’s aanpassen met 1 druk op een knop waardoor de machine weet dat er maar 1 kledingstuk wordt gewassen. Je bespaart hiermee niet alleen energie, je kunt jouw favoriete kleding meteen weer dragen.
Wificonn@ct
De Miele WCH 370 Speedcare heeft bovendien een WifiConn@ct ondersteuning. Hiermee koppel je de wasmachine eenvoudig met het thuisnetwerk via de bestaande router. Op die manier kun je gebruik maken van verschillende opties om jouw leven makkelijker te maken. Via de Miele@Home app kun je bijvoorbeeld een melding krijgen als de was klaar is of zien hoeveel energie je verbruikt met een programma. Je kunt ook de WCH 370 bedienen via de app. Gebruik bijvoorbeeld de was-assistent voor als je het even niet weer, of stel de machine precies in zoals jij wil voor wanneer je het wel weet.

 

Prijs: 1399.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!