Miele warmtepompdroger TCE 630

De baanbrekende technologie van de Miele TCE 630 warmtepompdroger
De Miele TCE 630 is een warmtepompdroger met een vulcapaciteit van 8 kilogram. Je droogt het wasgoed van het hele gezin in een handomdraai. Bovendien is het een uiterst energiezuinig toestel met het A+++ label. Zoals elk toestel van Miele, is de Miele TCE 630 baanbrekend op het vlak van droogtechnologie en gebruiksgemak.
Trommel behandelt wasgoed met zachtheid
Om je wasgoed efficiënt te drogen, beschik je over een grote keuze droogprogramma’s. Zo heb je de keuze tussen een programma voor katoen, voor wol of voor jeans. Telkens behandelt de trommel je wasgoed met de nodige zachtheid, zodat de kwaliteit van je kleding bewaard blijft. Het programma om jeans te drogen is uniek in zijn soort. Verder is er ook voor sportkleding en andere outdoor-outfits een apart programma voorzien.
Duurzame EcoDry-technologie
Alles aan de Miele TCE 630 is gericht op duurzaamheid en energiezuinigheid. Zo is het toestel uitgerust met de EcoDry-technologie. De filter van deze warmtepompdroger beschermt de warmtewisselaar, die daardoor onderhoudsvrij is. De diverse onderdelen van het toestel zijn beschermd tegen stof en pluizen, wat de levensduur van het toestel enorm verhoogt. Een bijkomend effect van de EcoDry-technologie is dat de droogprogramma’s korter zijn dan bij een klassieke warmtepompdroger en het energieverbruik een stuk naar beneden gaat.
Aangename geuren van FragranceDos-flacons
Wat is er nu zaliger dan een zachte handdoek met een aangenaam geurtje? Met de unieke FragranceDos-flacons van Miele voeg je een frisse geur aan je wasgoed toe terwijl het droogt. Dit systeem is alleen mogelijk met warmtepompdrogers van Miele. Je hebt de keuze tussen verschillende geurflacons. Uiteraard kun je je wasgoed ook drogen zonder gebruik te maken van deze functie.
PerfectDry meet restvochtpercentage tijdens het hele droogproces
De Miele TCE 630 is uitgerust met het PerfectDry-systeem. Deze technologie herkent de hardheid van het water en past het droogproces hieraan aan. Tijdens elke stap in het drogen meten de sensoren van het toestel het restvochtpercentage. De resttijd van het drogen past zich aan aan dit percentage, ongeacht de gemeten waterhardheid. Je merkt het, de Miele TCE 630 is een toptoestel als het op het drogen van de was voor het hele gezin aankomt. Investeren in de Miele warmtepompdroger TCE 630 is investeren in de toekomst!

 

Prijs: 1099.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!