Miele vaatwasser (onderbouw) G6000SCU RVS

De MIELE G6000SCU RVS onderbouw afwasmachine voor resultaat en flexibiliteit
Met de MIELE G6000SCU RVS onderbouw afwasmachine haal je efficiëntie en flexibiliteit in huis. Deze zuinige afwasmachine beschermt je glaswerk optimaal. Met zijn flexibel in de delen 3D-besteklade was je tot wel 14 standaard couverts in één keer.
Afwassen volgens je eigen indeling
Deze MIELE G6000SCU RVS onderbouw afwasmachine is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en heeft aan zijn voorkant een duidelijk en makkelijk te bedienen display. Het is vooral de binnenkant van de machine waar je veel profijt van gaat hebben. De 3D-besteklade en de ExtraComfort indeling van de afwasrekken geven je de mogelijkheid je afwasmachine zo in te delen dat ook bestek van niet-standaard afmetingen efficiënt gewassen kan worden. Zo maak je beter gebruik van de ruimte en bespaar je jaarlijks tientallen afwasbeurten.
Optimale bescherming van kwetsbaar glaswerk
Als je mooi en kwetsbaar glaswerk hebt, weet je dat veel afwasmachines het glas na verloop van tijd dof kunnen maken en zelfs aantasten. De MIELE G6000SCU RVS onderbouw afwasmachine is echter uitgerust met Perfect GlassCare-technologie. Hierdoor blijft je kostbare glaswerk goed beschermd en kun je nog jaren genieten van de mooie glans. Daarnaast wordt het ook zo schoon dat je je glazen nauwelijks meer hoeft te poleren. Dat scheelt je tijd als je een diner organiseert. Door de flexibel in te delen besteklade kun je ook je chique uitserveerbestek in één keer schoon krijgen en heb je ruimte voor wel 14 standaard couverts. Erg handig bij een uitgebreid familiediner.
Weinig geluidsoverlast en een besparing op je energierekening
Als je wilt besparen op je energierekening, dan kun je deze MIELE G6000SCU RVS onderbouw afwasmachine laden en vervolgens kiezen voor uitgestelde start. Dan draait hij zijn programma op het voordelige nachttarief. Met een energieverbruik van 0,84 kWu per cyclus is hij zo energiezuinig dat hij in de hoogste energie-efficiëntieklasse van A+++ geplaatst is. Zuiniger kan bijna niet. Ook op waterverbruik scoort deze afwasmachine goed. Daarbij produceert hij slechts 44 dB aan geluid, wat overeenkomt met normaal conversatieniveau. Deze afwasmachine biedt je dus een en al voordeel.

 

Prijs: 989.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!