Miele vaatwasser (onderbouw) G4310UCLST

Miele vaatwasser (onderbouw) G4310UCLST, zuinig toestel
De Miele vaatwasser (onderbouw) G4310UCLST is een uiterst zuinig toestel met een energieverbruik van slechts 262 kWu per jaar. Hiermee valt het n een A++ energie-efficiëntieklasse en is het beduidend zuiniger dan gelijkaardige toestellen uit een hogere klasse. Behalve het lage verbruik draagt ook de inhoud van 13 couverts bij aan de zuinigheid. Je kunt namelijk bijzonder veel vaat wassen met een enkele wasbeurt.
Variabele ruimte van de Miele vaatwasser (onderbouw) G4310UCLST
Een groot voordeel van de Miele vaatwasser (onderbouw) G4310UCLST is de variabele ruimte om je vaat in te plaatsen. Laat je de softpinnen omhoog staan, dan zijn ze ideaal om borden van verschillende groottes in te plaatsen zonder risico op schade. Heb je echter een reeks potten en pannen die gewassen moeten worden, dan kan je de pinnen naar beneden klappen zodat een grote vrije ruimte ontstaat. Met dit system deel je de vaatwasser dus in zoals je het zelf wil, in functie van de vaat.
Mooi, integreerbaar toestel: Miele vaatwasser (onderbouw) G4310UCLST
Met een nis die 87 cm hoog is, 60 cm breed en 55.5 cm diep heb je alles wat nodig is om de Miele vaatwasser (onderbouw) G4310UCLST te integreren in je keuken. Heb je een open keuken gekozen, dan ga je aangenaam verrast zijn door het lage geluidsniveau van de vaatwasser. Met amper 46 dB is hij werkelijk geruisloos en zal hij nooit storen wanneer je in de aangrenzende woonkamer zit met familie, vrienden of een goed boek.

 

Prijs: 632.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!