Miele vaatwasser (inbouw) G6660VI

Je vaat binnen een uur schoon en droog met de Miele G6660VI
Als je een inbouwvaatwasser zoekt die superzuinig, superstil en supersnel is, dan is de Miele G6660VI ideaal voor je. Dankzij de flexibele indeling en de nieuwste Miele-technologie wordt het in- en uitruimen een feestje op zichzelf!
De Miele G6660VI is een volledig geïntegreerde inbouwvaatwasser die is uitgerust met de nieuwste Miele-technologie. Die zorgt ervoor dat hij nog zuiniger is én dat je vaat al binnen een uur schoon en droog is. Met extra’s als een flexibele indeling van de nieuwe Miele-korven kun je er meer afwas in kwijt dan ooit. Met Comfort Close opent en sluit de deur extra licht en blijft hij bovendien in elke gewenste stand staan. En als het wasprogramma klaar is, zet hij de deur vast voor je open, zodat er frisse lucht bij je vaat kan.
Minimaal water- en energieverbruik
Zuinigheid in het verbruik is één van de belangrijkste vereisten van elke vaatwasser. Met de G6660VI overtreft Miele zichzelf. In het Automatic programma verbruikt deze vaatwasser niet meer dan 6,5 liter water en geeft hij een perfect schone vaat. Je hoeft hem ook niet per se vol te stoppen, want hij herkent een halve belading en past het waterverbruik hierop aan. Met een energielabel van A+++ gebruikt hij ook een minimum aan stroom. Met startuitstel kun je hem met een gerust hart ’s nachts laten draaien, want met 41 dB maakt hij minder geluid dan je hoort bij een normaal gesprek.
Eindeloos veel handige extra’s
Behalve de flexibele indeling van de ExtraComfort korven en QuickPowerWash dat ervoor zorgt dat je vaat binnen 58 minuten schoon en droog is, telt de Miele G6660VI eindeloos veel handige extraatjes, zoals de handgreepjes aan de korven die het in- en uitruimen nog gemakkelijker maken. Daarnaast kun je de temperatuur instellen tot 75 graden voor een maximale reiniging. Met PerfectGlassCare en SensorDry komen je glazen en delicaat serviesgoed streeploos schoon en droog uit de machine. Daarmee is de Miele G6660VI meer dan een afwashulpje!

 

Prijs: 1099.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!