Miele vaatwasser (inbouw) G6000SCI

MIELE G6000SCI
Deze integreerbare vaatwasser van Miele is voorzien van een innovatieve besteklade die kan worden aangepast aan de afmetingen van het bestek. Het apparaat is daarnaast zeer energiezuinig en gebruikt het gehele reinigingsproces uitsluitend vers water.
Zuinigheid staat voorop
Vaatwassers worden steeds zuiniger. Zo zuinig zelfs dat Miele het waar heeft kunnen maken om in 30 jaar tijd het waterverbruik met 85% te verlagen. Tijdens het Automatic programma wordt er bijvoorbeeld maar 6,5 liter water gebruikt, waardoor je al veel minder water gebruikt dan wanneer je 'zuinig' met de hand zou afwassen. Niet alleen het watergebruik is uiterst zuinig te noemen, ook over het energieverbruik hoef je je bij dit apparaat totaal geen zorgen te maken. De vaatwasser is voorzien van een speciaal ECO programma, waarmee er slechts 0,83 kilowattuur verbruikt wordt. Daarnaast zijn ook de andere programma's zuinig in gebruik. Het apparaat heeft natuurlijk niet zomaar een label met een energie-efficiëntieklasse van A+++ gekregen.
Innovatieve oplossingen voor nog meer gebruiksgemak
De besteklade is zeker iets wat een groot voordeel gaat opleveren bij het dagelijks gebruik van deze machine. De lade is namelijk in hoogte, breedte en diepte te verstellen. Hierdoor zal het bestek en andere keukenhulpmiddelen altijd optimaal passen. Omdat de vaatwasser aan het einde van het programma automatisch zal openen, kan er meteen frisse lucht bij de vaat komen. Het effect hiervan is dat alle vaat streeploos zal drogen. De handige uitstelbare start timer functie maakt het mogelijk om vooraf in te stellen wanneer de vaatwasser gaat werken. Je kunt de functie tot wel 24 uur vooruit instellen, zodat je je vervolgens volledig kunt focussen op jouw andere werkzaamheden.
Voorkom onverwachte verrassingen
De machine is voorzien van een AquaStop-functie, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over eventuele schade die kan ontstaan door lekkage van de machine. Dit samen met de zuinigheid van het apparaat en de andere voordelen die de machine met zich meebrengt, maken van deze Miele G6000SCI een uiterst fijn hulpmiddel in de keuken.

 

Prijs: 1199.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!