Miele vaatwasser (inbouw) G4263VI

In één keer alle vaat schoon
Met de Miele G4263VI hoef je niet meer voor te spoelen. Dit topmodel laat je een heleboel vaat in één keer schoon wassen.
Een echte Miele
Miele doet zijn goede naam wederom eer aan met deze G4263VI vaatwasser. Dit model biedt je alle kwaliteit die je van een Miele verwacht. Met energieklasse A+ haal je een zuinig model in huis. Bovendien bespaar je tot maar liefst 40% extra op je energie dankzij de warmwateraansluiting. Deze Miele is vooral een eersteklas apparaat als het gaat om zijn belangrijkste functie: het hygiënisch en glimmend schoon wassen van je vaat. Zelfs aangekoekte restjes zijn geen probleem voor deze krachtpatser, dus voorspoelen is niet meer nodig.
Slim design van binnen en van buiten
De Miele G4263VI is een volledig integreerbare vaatwasser. Zelfs het display is aan de binnenzijde van de vaatwasser verborgen. Deze vaatwasser is voorzien van ComfortClose technologie. Moeiteloos open je de deur en je kan deze in elke gewenste stand laten staan. Handig als je de deur bijvoorbeeld op een kiertje wilt zetten om de damp eruit te laten. Over de indeling van de binnenruimte is goed nagedacht. Elk type vaatwerk heeft een eigen plek dankzij de Miele rekuitvoering. Om zoveel mogelijk flexibiliteit te hebben is het bovenrek in hoogte verstelbaar. Zo kan je na een etentje al je grote pannen meteen in de vaatwasser zetten. 
Gebruiksvriendelijk
Een vaatwasser helpt je om alles in je huishouden op rolletjes te laten verlopen, het liefst met zoveel mogelijk gemak. Daarom is de Miele G4263VI uitgerust met praktische functionaliteiten zoals voorprogrammering. Je zet de vaat klaar wanneer het jou uitkomt en laat het programma tot 24 uur later pas starten. Handig als je bijvoorbeeld geen geluid wilt terwijl er nog visite is of als je wilt profiteren van de lagere energietarieven 's nachts. Een kind kan de (vaat)was doen met deze Miele. De duidelijke instructies op het paneel maken de bediening zeer gemakkelijk. De vaatwasser is prettig in gebruik door het ergonomische design. Miele helpt je om je vaat onder controle te houden. Deze vaatwasser wast alles schoon zonder voorspoelen en biedt plek aan een heleboel vaatwerk. Slimme extra's zoals duidelijke instructies op het display en voorprogrammering maken je huishouden makkelijker.

 

Prijs: 760.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!