Miele vaatwasser G 4310 SC BW

Elk kopje, glas of bord is brandschoon dankzij de Miele G 4310 SC BW
De Miele G 4310 SC BW is een vrijstaande vaatwasser. Wil je delicaat glaswerk wassen, maar ook sterk vervuilde pannen schoonmaken? Geen enkel probleem voor dit toestel!
ComfortClose: deur blijft in elke stand staan
Zoals je van een vaatwasser van Miele mag verwachten, heeft de Miele G 4310 SC BW heel wat interessante kenmerken. Zo beschikt het toestel over de ComfortClose-functie. Dit betekent dat de deur in elke stand blijft staan, ook al open je hem maar heel lichtjes.
Resterende tijd weergegeven op display
Met een capaciteit voor 14 couverts heeft dit een toestel een riante inhoud. Een feest voor vrienden gegeven? Geen probleem, in één wasprogramma is alles weer netjes en schoon. Je hebt de keuze tussen vijf programma's en zes verschillende wastemperaturen, met een maximumtemperatuur van 75°C. Handig en milieuvriendelijk is het eco-programma, dat in 85 minuten voltooid is. Je kunt de resterende tijd van een wasprogramma steeds aflezen op het display. Dankzij de aansluiting op de warmwaterleiding hoeft het water niet in het toestel zelf op te warmen. Dit maakt de wasprogramma's korter.
Startuitstel van 24 uur
Plan je graag een wasprogramma op voorhand? Dat kan met het startuitstel. Je kunt de start van het programma met maar liefst 24 uur uitstellen. Handig als je bijvoorbeeld liefst je vaatwasser 's nachts laat werken. Voor het geluidsniveau hoef je echter je wasprogramma niet uit te stellen. Met een maximaal geluidsniveau van 46 dB is het toestel aangenaam stil. De kuip van de vaatwasser is gemaakt uit sterk, roestvrij staal met een lange levensduur.

 

Prijs: 569.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!