Miele vaatwasser G 4310 BW

Vrijstaande vaatwasser die alles kan
Vette pannen of ragfijne wijnglazen, deze Miele vaatwasser G 4310 BW maakt alles schoon. Met deze vaatwasser hoef je echt nooit meer met de hand af te wassen.
Zuinig met energie, hard voor vuil
Wil je een vaatwasser van topkwaliteit dan kies je voor de Miele vaatwasser G 4310 BW. Het apparaat gebruikt maar 6.5 liter water per cyclus en heeft een A++ energielabel. Zo blijven de verbruikskosten laag, en dat merk je in je portemonnee als je je vaatwasser elke dag gebruikt. De Miele vaatwasser G 4310 BW heeft diverse programma's en temperaturen tot maximaal 75 graden Celsius. Daarmee wordt het vuil op je vaat hard aangepakt. Toch kun je ook met een gerust hart je delicate glaswerk in deze vaatwasser zetten, want daar heeft Miele een speciaal programma voor ontwikkeld. Vaak blijft plastic servies vochtig na een afwasbeurt, maar de Miele vaatwasser G 4310 BW beschikt over een perfect droogsysteem. Aan het einde van de cyclus gaat de deur automatisch open en volgt een actieve droogcyclus met luchtcirculatie. Het droogresultaat heeft een A-kwalificatie.
Voordelen van de vrijstaande vaatwasser
Een vrijstaande vaatwasser zoals de Miele vaatwasser G 4310 BW heeft grote voordelen. Je kunt het apparaat overal plaatsen, meenemen als je verhuist en het is net wat hoger dan een inbouwmodel. Die paar centimeters verschil merk je goed als je bukt. Natuurlijk is de bovenste korf van de Miele vaatwasser G 4310 BW in hoogte verstelbaar, en kun je het interieur flexibel indelen. Ook een grote schaal kan dus in de vaatwasser. Met slechts 46 decibel is deze vaatwasser erg stil. Met het Ecoprogramma is de hele afwas binnen 85 minuten schoon en goed droog, dus zo in de kast te zetten. Dat is de topkwaliteit die je van Miele verwacht en die je met deze vaatwasser in huis kunt halen. Van de Miele vaatwasser G 4310 BW heb je elke dag plezier, jarenlang.

 

Prijs: 569.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!