Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

Meervoudige Stekkerdoos , Stekker Adapter, Stopcontacten

106.99

Merk

Merkloos, Sans marque

Snoerlengte

Tot 1,5 meter

Aantal stopcontacten

1

Taal handleiding

Universeel

Kan zelfstandig met internet verbinden

Nee

CE markering

Niet van toepassing

Geschikt voor wandmontage

Nee

Met kinderbeveiliging

Nee

Met snoer

Ja

Montage

Vrijstaand

Platte stekker

Nee

Type stekkerdoos

Standaard stekkerdoos

USB

Nee

EWaste

Ja

EAN

8720835605288

Categorieën

Klussen Elektra Verlengmateriaal Stekkerdozen

Opties

Met snoer

Laatste prijs update: november 28, 2023 1:52 pm Meer informatie
SKU: 9300000117201352 Categorie:
Uw recensie toevoegen
  • 8 Voudige Stekkerdoos met USB: De stekkerdoos met 8 stopcontacten staat verticaal op de 4 oppervlakken, bespaart ruimte dan normale meervoudige stekkers. Stopcontactstrip met 3 USB dekt de oplaadbehoeften van uw thuiskantoor.
  • Overspanningsbeveiliging met Meerdere Sockets: Overspanningsbeveiliging van 1700J stekkerdoos kan uw elektronische apparaten beschermen tegen plotselinge pieken en pieken. De stekkerdoos heeft een max. vermogen tot 3600W.
  • Stopcontacttoren met 3 USB: TESSAN meerdere stopcontacten met USB ondersteunen een totale stroomsterkte van 3A. De meervoudige stekkerdoos herkent uw apparaten en levert een laadstroom tot 2,4 A, geschikt voor mobiele telefoons, tablets en andere USB stekkerdoos.
  • Ruimtebesparende Meerdere Stekkers: Deze stekkerdoos heeft een torencontactdoosontwerp. Compact formaat (16,1 x 11,4 x 11,4 cm) met 2M verlengkabel zet je de verdeeldoos in de hoek of op tafel.
  • Meerdere Stopcontacten met Schakelaar: De stroomverdeler heeft een schakelaar, je hoeft alleen maar op de schakelaar te drukken om de stroom uit te schakelen. Dit bespaart elektriciteit en hoeft niet in of uit het stopcontact te worden gehaald. Ingebouwde zachte witte indicator kan u laten weten of de stekkerdoos normaal wordt opgeladen, maar zal uw gemoedsrust niet verstoren.
Meervoudige Stekkerdoos , Stekker Adapter, Stopcontacten
Meervoudige Stekkerdoos , Stekker Adapter, Stopcontacten
Mangroove.nl
Logo