Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

Meervoudige Stekkerdoos , Stekker Adapter, Stopcontacten

109.99

Merk

Merkloos, Sans marque

Snoerlengte

Tot 1,5 meter

Aantal stopcontacten

1

Taal handleiding

Universeel

Kan zelfstandig met internet verbinden

Nee

CE markering

Niet van toepassing

Geschikt voor wandmontage

Nee

Met kinderbeveiliging

Nee

Met snoer

Ja

Montage

Vrijstaand

Platte stekker

Nee

Type stekkerdoos

Standaard stekkerdoos

USB

Nee

EWaste

Ja

EAN

8720835605059

Categorieën

Klussen Elektra Verlengmateriaal Stekkerdozen

Opties

Met snoer

Laatste prijs update: november 28, 2023 5:08 pm Meer informatie
SKU: 9300000117192985 Categorie:
Uw recensie toevoegen
  • 【Meervoudige stekkerdoos】: met 12 stopcontacten en 5 USB-poorten is het geschikt voor mobiele telefoons, laptops en lampen, kan meer elektronische apparaten opladen en biedt je een schone en opgeruimde desktop. Ideaal voor kantoren en gezinnen.
  • 【Opslagruimte besparen】: Tower-Shape-design, in vergelijking met conventionele sokkels, kan deze verticale sokkel meer horizontale ruimte besparen.
  • 【Overbelastingsbeveiliging】ingebouwde beschermdeur, schakelt de stroomvoorziening automatisch uit bij overspanning of kortsluiting. Scheid in dit geval het krachtige apparaat van het elektriciteitsnet en druk op de resetknop.
  • 【Twee onafhankelijke schakelaar】Een set van twee schakelaars en een led-indicator. Dus als je niet zo veel elektronische apparaten tegelijk hoeft te gebruiken, kun je gewoon een schakelaar inschakelen om de stroomveiligheid te verhogen en energie te besparen, of je kunt de USB-aansluiting uitschakelen, zodat het apparaat niet altijd in de stand-bymodus schakelt en zeer energiezuinig is.
  • 【Goede materialen】 Gebruik vuurvaste kunststof en vuurvast ABS, bescherming tegen overspanning, overbelasting, kortsluiting en kinderstroom, CE- en RoHS-certificaat. Geef een veiligere gebruikerservaring in om je huis te beschermen en over spanning te werken en het veiliger te gebruiken.
Meervoudige Stekkerdoos , Stekker Adapter, Stopcontacten
Meervoudige Stekkerdoos , Stekker Adapter, Stopcontacten
Mangroove.nl
Logo