Medisana lichtontharingsapparaat Silhouette IPL 850

Het gehele jaar zijdezacht
Medisana introduceert de IPL 850 om zelf te ontharen met lichtpulsen. Het ontharingsapparaat zorgt op een aangename manier voor een langdurig gladde huid. Zo ga je met een zijdezachte huid de zomer in. Scheren, waxen of epileren is niet meer nodig. De IPL technologie zorgt ervoor dat haren permanent wegblijven. Ideaal voor benen, armen, bikinilijn en oksels.
Intense Pulse Light
De IPL 850 maakt gebruik van Intense Pulsed Light (IPL) technologie om de haargroei permanent terug te dringen. De lichtpulsen raken de haarwortels tot diep onder de huid waardoor verdere haargroei wordt voorkomen. Door de behandeling regelmatig te herhalen krijg je al na enkele weken een zijdezachte huid.
De IPL 850 beschikt over een duurzame quartz-cartridge met 200.000 flitsen, genoeg om het hele lichaam te behandelen. Ook is de IPL 850 voorzien van een display dat het ingestelde lichtintensiteitniveau duidelijk laat zien en een indicator die het aantal verbruikte lichtpulsen (per 1000) laat zien.
Het ontharingsapparaat heeft een oppervlak van 2,45 cm² en een korte behandelduur per behandelplek in vergelijking met andere ontharingsapparaten. De flash & glide functie zorgt ervoor dat je gemakkelijk grotere oppervlakken kunt behandelen zoals de benen.
De IPL 850 beschikt over zes lichtintensiteit niveaus en een huidskleursensor die, indien geactiveerd, zelf de juiste lichtintensiteit kiest op basis van de huidskleur. Het apparaat schakelt na 3 minuten automatisch uit. De IPL is niet voor ieder haar- en huidtype te gebruiken. De IPL behandeling is geschikt voor zwart, donkerbruin, bruin en donkerblond haar. Het is niet geschikt rood, lichtblond of wit/grijs haar en een zeer donkere huid.

 

Prijs: 99.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!