Mamaverzorging: Zorg goed voor jezelf voor, tijdens en na de zwangerschap

Mamaverzorging: Zorg goed voor jezelf voor, tijdens en na de zwangerschap

Als aanstaande mama heeft je lichaam aardig wat te verduren. Het is belangrijk om tijdens je zwangerschap goed voor je lichaam te zorgen. Er zijn verschillende merken en crèmes speciaal ontwikkeld als mamaverzorging. Doordat je buik natuurlijk aardig uitgerekt wordt in 9 maanden kun je bijvoorbeeld in die 9 maanden al smeren met een creme die je huid soepel en goed verzorgd houdt. Zo kun je de toch onvermijdelijk striae al wel een heel stuk tegengaan.

Vergeet jezelf niet na de geboorte

Zodra je jouw kleintje uiteindelijk ter wereld gezet hebt en je primaire doel het goed verzorgen van je kindje is, schiet het voor jezelf zorgen er vaak iets bij in. Het is erg belangrijk hier wel tijd voor uit te trekken. Al besteed je maar 15 minuten per dag aan mamaverzorging, zorg dat je het doet. Verzorg je gezicht met een heerlijk masker of smeer je lichaam in met een voedende body creme.

Zorg voor jezelf en zorg daarmee voor je kindje

Daarnaast zijn er meerdere producten die je kunnen helpen striae op je buik, billen en borsten aanzienlijk te verminderen. Ook voor tepelpijn zijn er verschillende middelen die je kunnen helpen de pijn en gevoeligheid door het geven van borstvoeding af te laten nemen. Dit valt eveneens onder mamaverzorging. Bovendien bestaat er ook thee die de aanmaak van melk kan helpen vergroten en een thee speciaal voor mama’s om het lichaam te laten ontspannen. Dus neem je tijd en zorg ervoor dat je de juiste producten op tijd in huis haalt voor je mamaverzorging. Een gezonde en gelukkige moeder is namelijk van belang voor zowel jezelf als jouw dreumes.

Mangroove.nl
Logo