Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

Make Me Purr Kattenhengel met 5 Hangers (Zwart) – Speelgoed Hengel voor Katten – Kat Speelhengel met Veren – Kitten Kattenplager met Veer -…

Kleur

Kattenhengel met 5 Hangers (Zwart)

Materiaal

Kunststof, Pluche, Stof, Katoen, Textiel

Maat

One size

Type dier

Kat

EAN

8720165560462

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Bediening via mobiele app

Nee

Drijvend

Ja

Geschikt voor kittens

Geschikt voor kittens

Gewicht

47 g

Leeftijd dier

Kitten (tot 1 jaar), Junior kat (1-3 jaar), Elke levensfase

Product breedte

1 cm

Product gewicht

47 g

Product hoogte

1 cm

Product lengte

30 cm

Type dierenspeelgoed

Speelhengel

Type knaagdier

Geen knaagdier

Type knaagdierspeelgoed

Bal

Verkoelende werking

Nee

Verpakking breedte

74 mm

Verpakking hoogte

28 mm

Verpakking lengte

378 mm

Categorieën

Dieren Katten Kattenspeelgoed Speelhengels

Merk

Make Me Purr

Select-bezorgopties

Vandaag Bezorgd, Vandaag Ophalen, Avondbezorging, Zondagbezorging, Gratis verzending

Laatste prijs update: december 6, 2023 9:31 pm Meer informatie
SKU: 9200000132748716 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Ook in onze huistijgers kan je hun oer behoeftes nog terugvinden. Soms moet je deze even uitlokken, maar als dit je lukt, zal je gegarandeerd het grootste plezier vinden met het jaaggedrag van jouw kat. Met deze kattenhengel set met 5 verschillende hangers van Make Me Purr kan je jouw huistijger telkens weer nieuwe uitdagingen geven. Ervaar de Meowgic!

Oerkracht
Bijna iedereen kent het wel, de huistijger die eigenlijk niet zo’n tijger lijkt te zijn. Deze hengel zal daar absoluut verandering in brengen! Haal de oerkracht van jouw maatje naar boven met dit uitdagende pakket. Vijf verschillende soorten hangers om aan de speelhengel te hangen, wissel af of hang er meerdere tegelijk aan, alles is mogelijk met de kattenhengel van Make Me Purr!

Natuurlijk gedrag
Een speelhengel activeert het natuurlijke gedrag van jouw kat. Het spel van jouw huistijger bestaat vooral uit het besluipen en vangen van een prooi. Speelhengels lenen zich daar perfect voor uit. De 5 losse hangers die toegevoegd zijn maken het nog leuker voor jouw pluizige vriendje. Bekijk de Make Me Purr kattenhengel handleiding voor een juist gebruik en handige tips voor een leukere én veiligere speelervaring met jouw huistijger!

Gezondheid
Een groot probleem bij veel huistijgers is dat zij fysiek en mentaal weinig uitdaging krijgen. Verveling kan ontstaan, wat weer voor gedragsproblemen kan zorgen. Overgewicht door te weinig beweging brengt ook weer ontzettend veel gezondheidsrisico’s mee. Met de Make Me Purr kattenhengel kan jij meehelpen aan de gezondheid van jouw kat!

Voordelen
✔ 5 Verschillende hangers
✔ Uitschuifbaar, flexibel en stevig
✔ Goed voor de gezondheid van je kat
✔ Interactief kattenspeelgoed
✔ Uitdagend
✔ Voorkomt verveling
✔ Stress-verlagend
✔ Terug naar de natuur
✔ Uren jaag- en speelplezier

Tips
★ Vul een zakje met kattenkruid, matatabi en/of valeriaan kruiden en doe de speeltjes erin, even schudden en een nacht laten liggen. De volgende dag zal je kat de speeltjes nog aantrekkelijker vinden! Deze zakjes met kruiden zijn in verschillende varianten verkrijgbaar bij Make Me Purr.

★ Biedt je kat meerdere speelmomenten op een dag aan. Zeker als je kat overgewicht heeft kan dit van waarde zijn in het verlies van de extra kilo’s. Geef niet op als je kat niet direct interesse toont, maar blijf de momenten aanbieden.

Inhoud verpakking
➜ 1x Make Me Purr Kattenhengel met 5 Hangers

Ervaar de Meowgic!

Make Me Purr Kattenhengel met 5 Hangers (Zwart) – Speelgoed Hengel voor Katten – Kat Speelhengel met Veren – Kitten Kattenplager met Veer -…
Make Me Purr Kattenhengel met 5 Hangers (Zwart) – Speelgoed Hengel voor Katten – Kat Speelhengel met Veren – Kitten Kattenplager met Veer -…
Mangroove.nl
Logo