Op dit moment kun je 2.615.940 producten vergelijken

LJ SPORTS® Pull Up Bar | Optrekstang | Pull Up Bar Wandmontage | Met Extra Bevestigingspunt | Tot 200 KG |

41.50

Product breedte

84 cm

Product hoogte

50 cm

Max. belastbaar gewicht

200 kg

Verstelbaar

Nee

Verpakkingsinhoud

1x Pull Up Bar, Optrekstang – 1x Montageset

Kleur

Zwart

Materiaal

Staal

Product gewicht

5 kg

Product lengte

50 cm

Taal handleiding

Nederlands

Verpakking breedte

90 cm

Verpakking hoogte

10 cm

Verpakking lengte

20 cm

EAN

8720299029118

Categorieën

Sport Fitness Krachttraining Optrekstangen Fitnessmaterialen

Merk

LJ SPORTS

Select-bezorgopties

Gratis verzending

Laatste prijs update: november 28, 2023 10:10 pm Meer informatie
SKU: 9300000005886103 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Productbeschrijving Pull Up Bar / Optrekstang

✔ Rugspieren, armen, schouders, core
✔ Old school fitness
✔ Hoogwaardige kwaliteit
✔ Belastbaar tot 200 kg
✔ Incl. schroeven en pluggen voor wandmontage
✔ Incl. extra bevestigingspunt

Deze multifunctionele Pull Up Bar / optrekstang met betrouwbare kwaliteit is geschikt voor pull ups, chin ups, leg raises en vele andere oefeningen. De Pull Up Bar / optrekstang wordt geleverd inclusief schroeven en pluggen voor de bevestiging aan de muur en is maximaal belastbaar tot 200 kg.

LET OP: Uitsluitend bedoeld voor verharde muur (bij voorkeur beton/steen).

Voor een sterk en gespierd lichaam hoef je niet per sé naar de sportschool. Deze multifunctionele optrekstang biedt de mogelijkheid om thuis de oefeningen te doen waar topsporters, atleten en het leger al decennialang bij zweren. Trainen om dus echt fit en sterk te worden

OLD SCHOOL TRAINING

‘Old school training’, of wel: trainen met je eigen lichaamsgewicht, is de laatste jaren met een ware opmars bezig. Steeds meer sporters stappen af van het ‘luxe’ trainen en laten de machines links liggen. Onderzoek toont immers aan dat de meeste fitnessfanaten na jarenlang trainen in de sportschool, nog niet eens in staat zijn om over een muurtje te klimmen. Neem een kijkje in een willekeurige sportschool en je zult zien dat de hoek met optrekstangen vrijwel altijd leeg is. Waarom? Veel van die ‘krachtpatsers’ zijn simpelweg niet sterk genoeg om een degelijk setje ‘pull ups’ eruit te knallen. Voor échte functionele kracht – door atleten ook wel ‘Real Strength’ genoemd – moet je terug naar de basis. Meer en meer topatleten kiezen daarom voor de effectieve trainingsmethoden met het eigen lichaamsgewicht, oefeningen die al decennialang de basis vormen van de trainingsschema’s van bijvoorbeeld boksers en turners.

MULTIFUNCTIONELE GRIPS

Met de multifunctionele optrekstang van LJ Sports is het mogelijk om het gehele bovenlichaam te trainen. Dit komt omdat de stang voorzien is van zes handvatten in plaats van twee. Hierdoor kan je Pull ups en Chin ups uitvoeren met een small, brede of neutrale grip. Het gebruik van de brede grip is interessant wanneer je de schouders en/of brede rugspieren (vleugels) wilt trainen. Echter kan er gekozen worden voor een smalle grip wanneer je de focus wilt leggen op de biceps. Ben je toe aan meer uitdaging bij het trainen met de LJ Sports optrekstang? Maak het trainen dan uitdagender door het eigen gewicht te verhogen. Dit kan bijvoorbeeld door te trainen met een gewichtsvest of een dip belt. Verder biedt de LJ Sports optrekstang ook de mogelijkheid om te buikspieren op verschillende manieren te trainen. Dit kan gedaan worden door oefeningen als de ‘Knee raise’ of een ‘Leg raise’. Gebruik daarnaast bijvoorbeeld ‘Ad straps’ en varieer met andere buikspieroefeningen om een optimale sixpack te kweken.

SPIEROPBOUW

Doordat de optrekstang van LJ Sports meerdere handvatten heeft is het mogelijk om aan het gehele bovenlichaam te werken. Door oefeningen als ‘Pull ups’ maak je jezelf sterker en kweek je spieren. De multifunctionele optrekstang helpt bij een perfecte spieropbouw. Ook is de door veel begeerde V-vorm binnen handbereik, mits je volhoudt met trainen natuurlijk. Zorg er dan ook voor dat de multifunctionele optrekstang van LJ Sports hoog genoeg wordt opgehangen zodat alle oefeningen optimaal uitgevoerd kunnen worden. Wil jij je bovenlichaam klaar stomen voor de zomer of wil jij je ‘Pull ups’ naar een hoger niveau tillen? Grijp dan je kans en haal de multifunctionele optrekstang van LJ Sports vandaag nog in huis!

LJ SPORTS® Pull Up Bar | Optrekstang | Pull Up Bar Wandmontage | Met Extra Bevestigingspunt | Tot 200 KG |
LJ SPORTS® Pull Up Bar | Optrekstang | Pull Up Bar Wandmontage | Met Extra Bevestigingspunt | Tot 200 KG |
Mangroove.nl
Logo