Liebherr koelvriescombinatie CNP4313

Liebherr CNP4313: vrijstaande koelvriescombinatie met ruime inhoud
De Liebherr CNP4313 is een vrijstaande koelvriescombinatie met een royale inhoud. Met zijn A+++ label is het één van de zuinigste toestellen in zijn soort.
Flexibele legplateaus, zowel voor koelkast als diepvries
Het jaarlijks verbruik van dit toestel komt neer op 160kWh, wat ongezien goed is. Echter is de inhoud van het toestel zeer ruim. Met 209 liter voor het koelgedeelte en 95 liter voor de vriezer kun je al heel wat etenswaren bewaren. Het vriesgedeelte bevindt zich onderaan het toestel. Dankzij de transparante bakken heb je een goed overzicht in het toestel. Wens je grote verpakkingen in te vriezen, dan kun je ook enkel gebruik maken van de legplateaus in de vriezer, die je ook volgens je eigen voorkeur kunt indelen.
DuoCooling-systeem voor perfect verse etenswaren
De Liebherr CNP4313 werkt met het DuoCooling-systeem. Dit betekent dat er twee gescheiden koelsystemen zijn, één voor het vriezen en het andere voor de koelkast. Het grote voordeel hiervan is dat je de temperatuur van beide componenten zeer goed kunt instellen. En er is bovendien geen uitwisseling van lucht tussen de beide vakken, wat ervoor zorgt dat de smaak van je etenswaren niet beïnvloed wordt door eventuele geurtjes in het luchtcircuit.
NoFrost: geef ijsvorming geen kans
En er is nog meer toptechnologie beschikbaar in de Liebherr CNP4313. In het vriesgedeelte zul je nooit ijsvorming hebben of rijp op de etenswaren. Dit komt omdat de lucht gekoeld wordt met het NoFrost-techniek. Dit zuigt zowel de lucht als het vocht uit het vriesgedeelte weg. De ventilator blaast tegelijkertijd droge lucht in de diepvriezer. Het voordeel is dus dat je bevroren etenswaren geen ijsafzetting krijgen en langer vers blijven. De temperatuur van zowel het vriesgedeelte als van het koelgedeelte lees je af van het elektronische display. De instelling van de temperatuur toets je gewoon in. In het handige flessenrek bewaar je flessen zonder dat ze gaan wegrollen. Met vier legplateaus voor het koelgedeelte en drie legplateaus voor de diepvries heb je de nodige flexibiliteit qua indeling. Het toestel is 186,1 centimeter hoog, 60 centimeter breed en 65,7 centimeter diep. Kortom, ben je op zoek naar een grote, vrijstaande koelvriescombinatie die daarenboven nog eens zuinig is ook, dan doe je met de Liebherr CNP4313 de perfecte aankoop!

 

Prijs: 649.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!