Liebherr koelvriescombinatie CN4015-20

Koelvriescombinatie met DuoCooling
De LIEBHERR CN4015 20 is een ruime koelvriescombinatie met 269 liter koelruimte en 87 liter vriesruimte. Met DuoCooling beschik je over twee aparte koelsystemen waardoor je het koel- en vriesgedeelte apart van elkaar kunt inschakelen en reguleren.
SuperCool en SuperFrost voor snelle koeling
Met de LIEBHERR CN4015 20 haal je een koelvriescombinatie in huis waar je je levensmiddelen snel op de juiste temperatuur brengt. Zodra je de een nieuwe voorraad koel- en vriesproducten opbergt, worden de SuperCool- en SuperFrost-systemen automatisch ingeschakeld. Het koelgedeelte wordt binnen een mum van tijd naar +2 graden afgekoeld en het vriesgedeelte wordt afgekoeld naar een temperatuur van -32 graden. Zodra de temperatuur tot het optimale niveau is gedaald, worden de systemen automatisch uitgeschakeld om energie te besparen.
Maak efficiënt gebruik van de ruimte met het flessendraagrooster
Met deze koelvriescombinatie beschik je over veel ruimte om je levensmiddelen te koelen. Dankzij het flessendraagrooster maak je efficiënt gebruik van de 269 liter aan koelruimte. Door flessen met bijvoorbeeld water en frisdrank horizontaal op te bergen, kun je extra veel flessen kwijt in het koelgedeelte.
Nooit meer ontdooien met NoFrost
De LIEBHERR CN4015 20 koelvriescombinatie is uitgerust met een NoFrost-systeem waardoor je het apparaat nooit hoeft te ontdooien. De vriesproducten worden ingevroren met circulatielucht en het vocht wordt doorlopend afgevoerd waardoor de vriezer te allen tijde ijsvrij blijft.
Volledige controle met DuoCooling
De LIEBHERR CN4015 20 koelvriescombinatie bestaat uit twee onafhankelijke koelsystemen. Dat betekent dat je de vriezer en de koelkast apart van elkaar kunt in- en uitschakelen. Daarnaast kun je de temperatuur voor zowel het koel- als vriesgedeelte nauwkeurig instellen. Doordat het koelgedeelte en het vriesgedeelte niet met elkaar in contact staan, voorkom je uitdroging van koelproducten en ongewenste geuroverdracht. Kies voor de LIEBHERR CN4015 20 koelvriescombinatie en profiteer van veel koel- en vriesruimte, DuoCooling en een krachtig PowerCooling-systeem.

 

Prijs: 899.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!