Liebherr koelkast KEF3710-20

De Liebherr KEF3710 20 is een prachtige vrijstaande RVS koelkast, die uitermate praktisch in het gebruik is en tot de zuinigste in zijn klasse behoort.
Mooi en praktisch tegelijk
Deze vrijstaande design koelkast van Liebherr heeft een roestvrijstalen deur en prachtige staalgrijze wanden, die de zichtbaarheid van vingerafdrukken tot een minimum beperken. Met een inhoud van maar liefst 342 liter heb je genoeg ruimte om al je boodschappen probleemloos op te bergen. Liebherr KEF3710 20 is voorzien van een digitale temperatuurdisplay en heeft aan de binnenzijde onder meer vijf hardglazen plateaus, een verstelbaar flessenrooster, een brede groente- en fruitlade en grote deurvakken waarin je zonder problemen tweeliterflessen kwijt kunt. Met de handige SuperCool-functie kun je etenswaren of dranken extra snel koelen.
Superzuinig en flexibel in te delen
De Liebherr KEF3710 20 bespaart je niet alleen veel energie en schoonmaakwerk, maar is ook helemaal naar jouw wens in te delen:
De zuinigste in zijn klasse: deze koelkast van Liebherr heeft het energielabel A+++, wat betekent dat hij één van de zuinigste koelkasten is die je kunt kopen.
Meer inhoud op dezelfde ruimte: de KEF3710 20 van Liebherr is ontworpen volgens het BluPerformance-concept, wat betekent dat de condensor is weggewerkt in de plint. Daardoor heb je een grotere netto inhoud zonder dat deze koelkast meer ruimte in je keuken in beslag neemt.
Bepaal zelf je optimale indeling: de hardglazen draagplateaus van deze koelkast kun je helemaal naar jouw wens plaatsen. De handige plateauhouders in de wand van de Liebherr KEF3710 20 geven je namelijk de mogelijkheid om de plateaus om de 4,5 centimeter te plaatsen. Zo kun je ook bij feestjes of wisselende drank- en etensvoorraden je koelkast optimaal indelen.
Minder handmatig schoonmaken: veel onderdelen van deze koelkast zijn geschikt om in de vaatwasser te reinigen. Daardoor hoef je de uitneembare deurvakken, glazen plateaus, plateauhouders, flessenhouders, varioboxen en het eierrekje nooit meer handmatig schoon te maken.
Dankzij de grote inhoud en handige indelingsmogelijkheden van deze fraaie en zuinige design koelkast van Liebherr, weet je zeker dat je altijd genoeg ruimte hebt voor al je boodschappen.

 

Prijs: 999.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!