Liebherr koelkast K3130-20

Grote koelkast met PowerCooling
De Liebherr K3130 20 koelkast biedt volop ruimte voor grote huishoudens van vijf of meer personen. Met maar liefst zes glazen plateaus, een flessenrek, twee groentelades en vijf deurvakken berg je al je koelproducten overzichtelijk op. Het PowerCooling-systeem zorgt ervoor dat de koelkast extra snel de ingestelde temperatuur bereikt. Dat is bijvoorbeeld handig als je de voorraad net hebt aangevuld. Met het energielabel A++ verbruik je verbluffend weinig energie voor zoveel koelruimte.
Praktische indeling en plaatsing
Voor deze koelkast met een inhoud van 297 liter en een hoogte van 144.7 centimeter moet je uiteraard wel een plaats reserveren in je keuken. Je zit echter niet vast aan een bepaalde hoek van je keuken, omdat je de draairichting van de deur eenvoudig kunt verwisselen. De indeling van de koelkast geeft je alle vrijheid om je verse producten op een overzichtelijke manier op te bergen. Met zes plateaus, vijf deurvakken, een flessenrek en twee groentelades vind je altijd meteen wat je zoekt!
Krachtig en energiezuinig
De Liebherr K3130 20 is krachtig wanneer nodig en spaart zijn energie op momenten dat het kan. Zo wordt het PowerCooling-systeem automatisch ingeschakeld als de temperatuur te hoog is door een grote voorraad aan nieuwe producten of als de deur relatief lang heeft opengestaan. De temperatuur wordt in korte tijd naar het gewenste niveau gebracht en de ventilator zorgt voor een gelijkmatige koeling. Ondanks zijn krachtige prestaties verbruikt deze koelkast gemiddeld slechts 109 kilowattuur per jaar. Met de Liebherr K3130 20 haal je een grote, krachtige en energiezuinige koelkast in huis voor een groot gezin!

 

Prijs: 649.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!