Liebherr koelkast (inbouw) IKS1620

Liebherr koelkast /inbouw IKS1620
Deze degelijke inbouw koelkast van Liebherr heeft een paar unieke functies. Denk aan het lang vers houden van groenten met BioCool en extra snel koelen met Supercool! Valt onder energieklasse A++ en is dus een zuinige keuze.
Ergonomie en inbouwen
De Liebherr IKS1620 is een inbouw koelkast die volledig wordt geïntegreerd in je keuken. Als het om gebruiksvriendelijkheid gaat, staat dit merk voorop. Zo is de Liebherr IKS1620 voorzien van een open deur alarm en een kinderslot. De deurscharnieren van deze koelkast zitten aan de rechterkant, maar als dit wenselijk is voor jou kan je ze aan de linkerkant plaatsen. Met een geluidsniveau van 34 dB is de Liebherr IKS1620 een stille koelkast. Je kunt hem dus prima in een open keuken monteren.
De inrichting van de Liebherr koelkast /inbouw IKS1620
De Liebherr koelkast /inbouw IKS1620 heeft een netto inhoud van 151 liter, met onbreekbare Glass-Line plateaus die je makkelijk schoonhoudt. Van deze 4 plateaus kan je er 3 op jouw gewenste hoogte plaatsen. Verder is de Liebherr IKS1620 voorzien van 2 transparante groentelades en 3 mooie deurvakken. Het onderste deurvak is met name geschikt om (grotere) flessen in op te bergen. In het middelste deurvak kan je kleinere flessen of andere verpakkingen neerzetten. Het bovenste deurvak is voorzien van een mooi eierenrek, waarin je 20 eieren kan bewaren.
Langer verse groenten met Biocool en turbokoelen met Supercool
Groenten en fruit die niet lang vers blijven zijn nogal eens vervelend. Met de unieke BioCool-Box kan je je groenten en fruit langer vers houden. De BioCool functie zorgt ervoor dat het gedeelte waar je je fruit bewaart, minder vochtig wordt. Zo blijven groenten en fruit langer goed en voorkom je zachte of rotte plekken. De andere bijzondere functie van de Liebherr koelkast /inbouw IKS1620 is de optie SuperCool. Met het SuperCoolsysteem kan je de temperatuur 6 uur lang verlagen naar 2° Celsius. Handig als er net iets in je koelkast ligt dat extra vers moet blijven.
Degelijk en gebruiksvriendelijk koelen
Met de stille en zuinige Liebherr koelkast /inbouw IKS1620 maak je een degelijke keuze. Liebherr heeft ook bij deze koelkast gezorgd voor alle gemak, zoals BioCool, SuperCool en een flexibele indeling.

 

Prijs: 699.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!