Liebherr koelkast (inbouw) IKB3520-20

De Liebherr koelvriescombinatie (inbouw) IKB3520-20 houdt jouw groente langer vers
De Liebherr koelvriescombinatie (inbouw) IKB3520-20 geeft je bijzonder veel koelruimte die je geheel naar eigen behoefte kunt indelen. Hij is voorzien van een zelfsluitende deur en BioFresh laden die jouw groente en fruit langer vers houden.
Handig in te delen ruimte
Liebherr staat al jaren bekend om zijn innovaties en kwaliteit. Ook van deze Liebherr koelvriescombinatie (inbouw) IKB3520-20 ga je veel profijt hebben. Deze koelkast is voorzien van een zelfsluitende deur. Zo weet je zeker dat je voedingsmiddelen altijd op de juiste temperatuur blijven, zelfs als je de deur wel eens vergeet goed aan te drukken. Deze Liebherr koelkast geeft je 301 liter koelruimte. Aan de binnenkant van de deur zie je vier schappen die je zelf op de gewenste hoogte kunt instellen. In het koelgedeelte is deze koelkast voorzien van zeven legplateaus van veiligheidsglas. Deze hebben een groot draagvermogen, zijn eenvoudig te reinigen in de afwasmachine en je kunt ze naar eigen behoefte op diverse hoogtes plaatsen.
Verse groente en fruit nog langer veilig bewaren
Het onderste gedeelte van de Liebherr koelvriescombinatie (inbouw) IKB3520-20 is de speciale vershoudzone met een nettocapaciteit van 99 liter. Deze bestaat uit drie transparante schappen voor al je fruit en groente dat je vers en gekoeld wilt bewaren. In je vershoudzone heb je de beschikking over drie BioFresh lades, gemonteerd op rails, zodat je ze gemakkelijk naar je toe trekt. In de BioFresh lades blijven je verse voedingsmiddelen aantoonbaar langer goed en vers. Een van de lades is voorzien van regelbare luchtvochtigheid, wat zeker bij verse groente een pluspunt is. Bacteriën en schimmels hebben zo veel minder kans om je eten aan te tasten.
Nagenoeg stil en zeer energiezuinig
Als je de Liebherr koelvriescombinatie (inbouw) IKB3520-20 opent, geeft het heldere led-licht je meteen een goed overzicht op al je gekoelde etenswaren. Je Liebherr koelkast hoor je nauwelijks werken. Zijn geluidsniveau van 37 dB is te vergelijken met een zeer rustig gesprek. Op jaarbasis verbruikt deze grote koelkast slechts 133 kWu. Hierdoor is hij geplaatst in de één na hoogste energie-efficiëntieklasse A++. Als je jouw afrekening van je energiemaatschappij ziet, is de kans groot dat je geld terugkrijgt.

 

Prijs: 1099.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

En ontvang de leukste aanbiedingen.

You have Successfully Subscribed!